Annons
Annons

Assistant Food and Beverage Manager

Vid Bråvikens skimrande vatten tronar Mauritzberg. Ett slott som härstammar från 1500-talet men brändes ner 1719 och byggdes upp igen och stod färdigt 1725. Mauritzberg är Sveriges första kompletta anläggning som har unika upplevelser under ett och samma tak. Här finns både marina och golfbana, eget kapell och slottsrum med sagolik utsikt och två restauranger. En oas med guldkant för dem som vill ha det goda i livet. Våra gäster består av allt från golfare till livsnjutare, bröllopspar och konferensgäster. Mauritzberg ligger 3,5 mil österut från Norrköping på Vikbolandet.

Mauritzbergs Slott & Golf söker nu en erfaren Assistant F&B Manager som skall leda den dagliga driften av Slottsrestaurangen, golfbanans bistro, konferenser och andra arrangemang.  Du kommer att vara vår Hospitality Managers högra hand och tillsammans har ni ansvar för att vår vackra anläggning skall nå affärsplanens ekonomiska mål.

Vi söker dig som har lätt för att utveckla och stödja anställda i deras arbete och som brinner för god mat, dryck, service och värdskap. Du har en positiv personlighet, är kreativ, gillar att sälja och har förmågan att införa och verkställa idéer.

Huvuddelen av arbetsdagen är fokuserad på gästernas upplevelse och merförsäljning i Slottsrestaurangen och, under golfsäsongen, i Ebba Grips Bistro.

Tjänsten är heltid.  Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Välkommen att sända oss din ansökan senast den 30 november till midas@mauritzberg.se. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02