Annons

Assistant Front Office Manager

Grand Hôtel

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 273 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till Investor AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.     

Till Grand Hôtel söker vi nu en Assistant Front Office Manager som vill driva och utveckla verksamheten inom framförallt Receptionen.

I rollen som Assistant Front Office Manager ansvarar du för själva Receptionen och har det övergripande driftsansvaret. Du ansvarar också för att styra och handla efter de ekonomiska mål avdelningen satt upp. Tjänsten innebär ett stort personalansvar där bla rekrytering, medarbetarsamtal och huvudsaklig schemaplanering för FO ingår. Du rapporterar direkt till Front Office Manager. Mötet och serviceleveransen till gästen ser vi som det är primära i arbetet.

Vi söker en erfaren ledare som ser det som en naturlig del att arbeta i driften nära medarbetare och gäster.  Du har förmågan att engagera och entusiasmera dina medarbetare samt att skapa ett bra team. Du är van vid att sätta upp tydliga mål och förstår vikten av att vidareutveckla och stimulera dina medarbetare.

Vi ser att du har en längre bakgrund från hotell med arbetsledande befattning inom förstklassig internationell hotellverksamhet. Du ska ha god kunskap om de flesta områdena inom hotell. Tidigare erfarenhet som supervisor minst 2 år är meriterande men framförallt söker vi dig som är en passionerad servicemänniska och har ett starkt driv att utveckla dig själv och dina medarbetare. Tidigare erfarenhet av hotellsystemet Opera är ett krav.

Grand Hôtel erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med mycket externa och internationella kontakter i en unik miljö med mycket hög intern kompetens. För rätt person erbjuder Grand Hôtel även goda möjligheter till professionell- och personlig utveckling i form av bland annat ett utbildningsprogram. Vi arbetar aktivt med personalvård.

Välkommen med ansökan till Helena Åkerlund: helena.akerlund@grandhotel.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02