Annons

Assistant Manager

ProfilHotels Central

ProfilHotels Central lever verkligen upp till sitt namn. Det finns få hotell i Stockholm som har Centralstationen, med Arlanda Express och Flygbussarna, precis på andra sidan gatan. När du kliver innanför dörrarna lämnar du storstadens brus utanför. Här hittar du moderna, färgstarka rum med stark Stockholms-anknytning. I hotellet huserar även den franska bistron La Gare.

Är du en passionerad person som älskar att jobba med försäljning och service samt att leda och inspirera dina kollegor så är detta ett jobb för dig. För att trivas hos oss krävs engagemang, kärlek till yrket, flexibilitet och ansvarstagande.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för avdelningarna reception, bokning och konferens. Idag en liten organisation där vi alla hjälps åt över gränserna. Det är ditt ansvar att säkerställa förändringarna framåt. Förutom att du arbetar operativt i driften, har du även ansvar för de administrativa och ekonomiska uppgifterna, samt för rapportering.

Intäktsansvar – Optimera verksamhetens intäkter och merförsäljning till gästen, både före ankomst och under hotellvistelsen. Du identifierar försäljningsmöjligheter och skapar förutsättningar för personalen att vara aktiva, engagerade och drivande i att nå våra mål.

Lönsamhetsansvar
– Att ständigt arbeta för att utveckla en effektivare verksamhet så att vinstmarginalen förbättras. De kostnader och nyckeltal som du ansvarar för, ska optimeras.

Gästansvar
– utgör grunden för hela vår verksamhet! Gästnöjdheten ska optimeras och analyseras löpande med hjälp av programmet Revinate. Du ansvarar för att rutiner och mottagande av eventuella gästklagomål hanteras professionellt men personligt. Nöjda gäster är vår bästa marknadsföring!
Medarbetaransvar – Du ansvarar för rekrytering, upplärning, schemaläggning och fokuserar på att alltid hålla en hög motivation och god stämning. Du bidrar till ett bra medarbetarklimat genom att vara en god ledare och arbetskamrat. Du säkerställer att gällande policys, Ligulas värderingar, lagar och regler efterlevs.

Vem är du?
Som person är du helt självgående och drivs av att, tillsammans med ditt team, skapa personliga gästupplevelser. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå resultat. Du är en trygg och stabil ledare som är lyhörd och skapar förutsättningar för att utveckla avdelningarna framåt. Ditt engagemang, din flexibilitet och din förmåga att tänka nytt ser vi som viktiga faktorer för framgång.

Du har några års erfarenhet från en ansvarsposition inom hotell och konferens. Vi ser gärna att du i tidigare roller har drivit försäljningsarbeten. Ett absolut krav är att du är social, orädd och älskar människor. Är du grym på sociala medier och arbetet med gästrecensioner blir vi väldigt glada! Du behöver också ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Villkor
Tjänsten är på 100% och arbetstiden främst förlagd dagtid, måndag till fredag, men självklart kan det också förekomma arbete kvällar och helger, när behov uppstår. Vi följer gällande kollektivavtal för Unionen och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan via mail till camilla.akerlind@profilhotels.se

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02