Annons

Assistant Manager

Motel L

Assistant Manager

Bli en del av Motel L i Älvsjö, det prisvärda designhotellet perfekt beläget centralt i Älvsjö nära Stockholmsmässan och pendeltåget. Här finner du en trevlig lobbybar och 169 hotellrum där vi alltid levererar gästupplevelser av hög kvalitet.

Nu söker vi en sprudlande servicestjärna som vill vara med och leda och utveckla vår verksamhet. Du är en passionerad person som älskar att jobba med service och att leda och inspirera dina kollegor. För att trivas hos oss krävs engagemang, kärlek till yrket, flexibilitet och ansvarstagande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Assistant Manager utgår du från receptionen där du arbetar operativt med allt vad det innebär. Utöver detta har du ansvar för de administrativa och ekonomiska delarna samt rapportering. Du ansvarar också för rekrytering, upplärning, schemaläggning och fokuserar alltid på att hålla en hög motivation samt sprida glädje till medarbetare och gäster.

Du arbetar engagerat med att nå uppsatta mål inom exempelvis lönsamhet och gästnöjdhet där du också är delaktig att ta fram strategier för dessa.

Som person är du självgående och drivs av att, tillsammans med teamet, skapa personliga gästupplevelser. Du är pålitlig, har ett kommersiellt tänk och tar fullt ansvar för att nå resultat. Du är en trygg och stabil ledare som är lyhörd och skapar förutsättningar för att utveckla verksamheten framåt. Ditt engagemang, din flexibilitet och din förmåga att tänka nytt ser vi är viktiga faktorer för framgång.

Du har antagligen några års erfarenhet av hotellreception, gärna från en ansvarig roll. Ett absolut krav är att du är social, orädd och älskar människor. Är du grym på sociala medier och arbetet med gästrecensioner blir vi väldigt glada! Du behöver också ha goda kunskaper i både svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är fördelad över dag, kväll och helg. Vi följer kollektivavtal samt tillämpar sex månaders provanställning.

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Niclas Stjernström på 0720843958. Då vi vill tillsätta tjänsten omgående behandlar vi alla ansökningar löpande. Skicka din ansökan till niclas.stjernstrom@motel-l.se. Sista ansökningsdag 20 augusti.

Om företaget

Motel L är en del av Ligula Hospitality Group AB som äger, förvaltar och utvecklar koncept och varumärken inom hotell- och restaurangnäringen. Vi driver hotellverksamhet under varumärkena ProfilHotels, Collection by Ligula, Good Morning Hotels, Motel L och Apartments by Ligula. Dessutom är vi franchisetagare till 5 enheter i kedjan Radisson Hotels. I anslutning till hotellen driver vi också restaurangverksamhet. Motel L erbjuder designade hotellrum till en prislapp som överraskar. Tillsammans med den populära formgivaren Lisa Bengtsson, som bland annat är känd för sina illustrationer och mönster, har vi tagit fram en alldeles egen unik design för Motel L.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02