Annons
Annons

Assisterande husfru med nyfikenhet på hållbarhet

Gullmarsstrand

Vi utökar med ytterligare en stjärna!

Vi är ett familjeägt hotell som ligger 0 meter från havet i Fiskebäckskil på Skaftö. Vi brinner för utveckling, att utvecklas och service, det sistnämnda skulle vi inte klara av utan vårt härliga team. Älskar du precis som vi att göra det där lilla extra för varje gäst? Då är du given i vårt team! Våra värdeord är Miljö, Värdskap, Gemenskap, Passion samt Mod, och efter det lever och andas vi varje dag! Det är en fartfylld miljö där vi arbetar med intentionen att vara en internationellt avslappnad havsnära miljö för våra gäster. Delar vi glädjen & passionen för mat, dryck och service? Sök idag!

Jobbet
Som Assisterande Husfru är du den som motiverar, driver, utvecklar och engagerar alla i teamet att ta ett stort eget ansvar för att förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens, som vi överträffar gästens förväntningar och vi får även väldigt roligt på jobbet!

Vad innebär rollen som Assisterande Husfru?
I denna roll som Assisterande Husfru ansvarar du för:
• Tillsammans med husfrun och din avdelning har ni har det övergripande ansvaret för att hotellet håller en hög standard avseende, ordning & reda samt helt & rent. Det innebär att säkra att våra gäster få en ”wow-känsla” när de kliver in på hotellet och i sitt hotellrum.
• Tillsammans med ett team vara delaktig i att utveckla vårt hållbarhetsarbete i samklang med Svanen och Hållbarhetsklivet

Vem är du?
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i vårt urval och det är du som är positiv, engagerad och intresserad för vår verksamhet och ditt arbete som vi söker. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega.

Erfarenheter du tar med och delar med oss:
• Erfarenhet av yrket, från hotell eller liknande.
• Kunna kommunicera på engelska och/eller svenska.
Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll.

Verkar detta vara en perfekt match för dig?

Praktikaliteter:
Arbetstider: Dagtid, vardagar och helger. Arbetstiden varierar mellan tiderna kl. 6.00-18.00 Omfattning: 75-100% Tillsvidareanställning
Start: Tillträde efter överenskommelse – helst omgående
Lön: Efter överenskommelse
Körkort: är ett krav och tillgång till bil på helgerna

Vi följer kollektivavtal och har generösa personalförmåner så som, friskvårdsbidrag, företagshälsovård, rabatt på SPA behandlingar, på utbildningar inom branschen och lite annat. Vi hoppas nu att vi har skapat en nyfikenhet hos dig och att du vill höra mera.

Varmt välkommen med din ansökan på teamwork@gullmarsstrand.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02