Annons

Assisterande Köksmästare

Malmö Arena

Vi söker en professionell och kreativ assisterande köksmästare som vill driva och utveckla arbetet tillsammans med ansvarig kökschef. I rollerna ansvarar du bland annat för att bygga och leda teamet i det dagliga arbetet, sköta inköp, sätta menyer samt har personalansvar i samråd med kökschefen. För att vara aktuell för rollen vill vi att du har 3–5 års erfarenhet av liknande tjänst, gillar att arbeta med människor och är noggrann i ditt utförande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från lunchrestauranger, bankett, cateringverksamhet och a la carte restauranger, har passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa måltidsupplevelser. Du är stresstålig, har god samarbetsförmåga och van vid att planera och utveckla arbetsmetoderna samt tar ansvar för att säkerställa en hög kvalitet på maten till våra gäster.

Personliga egenskaper som värdesätts och bedöms är:
Hög energinivå och brinner för din uppgift.
Självgående, social, lyhörd och innovativ.
Stresstålig, proaktiv och noggrann.

Tjänsten: Tillsvidareanställning, enligt överenskommelse.
Företaget: Parkfast Arena AB.

Ansök på Malmö Arenas hemsida

Kontakt:
Kent-Åke Svensson
040-642 04 41

Beskrivning Malmö Arena:
Malmö Arena är en av norra Europas modernaste arenor, med plats för upp till 15500 personer. Arenan drivs av Parkfast Arena AB och har sedan starten haft ca 5 miljoner besökare som njutit av stora sport- och musikevenemang, konferenser samt av vår goda mat. Malmö Arena erbjuder ett mat- och dryckeskoncept utöver det vanliga. Restauranger, barer och fastfood drivs i egen regi för optimal kvalitet och flexibilitet. Det moderna köket om 2500 kvm har bankettutrustning för att även de stora middagarna på upp till 4000 gäster skall serveras 3-rätters middag på varma tallrikar med utgångspunkt från lokala och ekologiska råvaror.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02