Annons

Assisterande Receptionschef

Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg

Roligt att du är intresserad av att söka tjänsten som assisterande receptionschef hos oss!
Vår nuvarande assisterande receptionschef har fått en ny tjänst på hotellet och vi söker nu hennes efterträdare.

Som assisterande receptionschef är du, ansvarig för receptionen tillsammans med receptionschefen. Du är en självklar del av den dagliga driften och du hjälper att ge våra gäster fantastisk service samtidigt som du leder och coachar vår receptionspersonal i deras arbete. Du tar enkelt och naturligt hand om gästernas önskemål och löser eventuella situationer som uppstår, allt i en positiv Yes I Can!-anda. Som person ser jag gärna att du är glad och öppen, flexibel, initiativrik och gillar att ge god service. Vi uppskattar om du har ett öga för detaljer och att du värdesätter ordning och reda. Du är en självklar länk mellan våra gäster och övriga delar av hotellet, du har lätt för att skapa en god stämning i teamet i samspel med andra avdelningar.

Förutom sedvanliga receptions-sysslor kommer dina arbetsuppgifter bla bestå av att hjälpa receptionschefen med schema- & personalplanering, rekrytering, uppföljning av gästkommentarer, fakturering och diverse ekonomi-uppgifter samt att se till att våra rutiner följs och att den dagliga driften i receptionen fungerar på ett smidigt sätt. För att enkelt komma in i arbetet ser jag gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt har goda kunskaper i bokningssystemet Opera.

Tjänsten är en 100% tillsvidaretjänst där arbetstiden är förlagd till dag- & kvällstid på vardagar och helger. Vid frågor är du välkommen att kontakta hotelldirektören Alice, på tel 031-383 40 00. Observera att intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat. Är du intresserad av att bli en del av vårt passionerade, glada gäng?

Radisson Blu Riverside Hotel har ett perfekt läge i den nya, moderna stadsdelen Lindholmen i Göteborg. Granne med Lindholmen Science Park erbjuder hotellet ett toppboende för både affärs- & privatresenärer. Hotellet har 265 hotellrum och en konferensavdelning för de mindre konferenserna upp till 70 personer. I hotellet finner ni vår restaurang Cuckoo’s Nest, prisbelönt till Europas bäst designade hotellbar av European Hotel Awards. På hotellets översta våning erbjuder vår wellness-avdelning en spektakulär utsikt över Göteborg från takterrassen samt ett gym, spa-pooler och möjlighet till massage-behandlingar. 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02