Annons
Annons

Assisterande spa-chef med passion för yrket

Dalecarlia Hotel & Spa

På en vacker höjd i Tällberg, ligger Dalecarlia Hotel & Spa. Den oemotståndliga vyn över Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan.

Du ska, tillsammans med vår nuvarande spachef Jenny, driva vårt gym och spa. Vi står inför ett expansivt skede och kommer utveckla vår redan mycket omtyckta spaavdelning ännu mer.

Vi sätter stor vikt på ledaregenskaper och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du måste ha erfarenhet som terapeut och kunna ta egna behandlingar vid behov.

Du trivs med att jobba mot klara och tydliga mål, och finner det utmanande. Du är innovativ, säljande, självgående, flexibel, noggrann och strukturerad. Du älskar ordning och reda och har inget emot städning då det är en viktig del i arbetet. Du kan leda ett team och trivs med det. Du gillar mötet med människor och har stor social kompetens.  Du förstår att service och samarbete skapar värde för gästen, ditt team och dig själv. Du ska kunna leda gruppaktiviter som tex. vattengymnastik.

Känner du att detta stämmer in på dig är du varmt välkommen med din ansökan.

Skicka din ansökan till: ann-louise.gustafsson@dalecarlia.se eller jenny.osth@dalecarlia.se

Ann-Louise Gustafsson, VD 070-746 5457
Jenny Östh, spachef 070-342 0200

Dalecarlia hotel & Spa
Tällgårdsgattu 21
793 70 Tällberg

Telefon växel 0247-89 100

Tillträde och lön enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2018-09-30

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02