Annons

Bagare/konditor

Coop Hagastaden

Coop befinner sig i en spännande utvecklingsfas och vi söker nu en ny bagare/konditor till Coop Hagastaden. Vi söker dig som vill vara med på vår resa och skapa Hagastadens bästa matbröd och kaffebröd. Låter det spännande? Läs mer om tjänsten nedan!

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal.

Bageriet är en viktig del och har en betydande framtoning i butiken. Som Bagare/konditor har du ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Varje kund ska känna sig unik, med din servicekänsla och kreativitet ger du kunderna något utöver det vanliga.

Arbetsuppgifter:
Som bagare/konditor hos oss består dina arbetsuppgifter av att producera matbröd, kaffebröd och till viss del tårtor, bakelser och kakor samt att exponera i manuella diskar. Du har en viktig roll i att vara kreativ samtidigt som du drivs av att testa och utveckla sortimentet. Som Bagare/konditor har du en viktigt roll att driva butikens bageri framåt och framgångsrikt.

I ditt arbete ingår vidare att:
• Vara med och skapa en säljande och inspirerande miljö inom bageriet
• Säkerställa att Coops hållbarhetspolicy efterlevs
• Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02