Annons
Annons

Bar Manager

Liseberg Grand Curiosa Hotel

Bar Manager
Som Bar Manager har du operativt ansvar för Grand Curiosas top floor barer, här finns Mei Rose Cocktailbar med 130 platser året om, men också en bar på den magnifika takterrassen att använda när vädret tillåter. Här hamnar du mitt i Lisebergs bubblande nöjespark, fast 8 våningar upp. Även i vår orientaliska restaurang Mei Rose kommer du som Bar Manager skapa enastående drinkupplevelser för våra gäster.

Liseberg Grand Curiosa Hotel är ett unikt hotell som erbjuder spännande möjligheter där du som Bar Manager kommer att ha möjlighet att sätta din prägel på alla hotellets barer, deras inriktning och utbud, med stöd av hotellets F&B Manager. Det innebär bland annat utveckling och framtagande av spännande och unika drinkmenyer som kan förmedla Grand Curiosas magiska stämning samt följa rådande trender. Här finns öppna ytor och unika miljöer, helt enkelt en arbetsplats som du, din teamleader och ditt barteam fyller med kreativitet och glädje.

Vi lever våra värdeord Omtanke, Kreativitet, Säkerhet, Kvalitet och Glädje och som Bar Manager söker vi dig som är prestigelös, närvarande och beredd att göra om och göra nytt. Du kommer att leda och fördela arbetet för ditt barteam där ni tillsammans spelar en viktig roll i skapandet av en atmosfär där våra gäster har möjlighet att ta en paus från vardagen och alla måsten, överraskas av magiska och lite galna drinkar, ha roligt och skapa minnen tillsammans.

Du är drivande i framtagandet av arbetssätt, processer, rutiner och regler inom ditt ansvarsområde. Du är delaktig i rekrytering och utbildningsinsatser, dessutom planerar, förbereder och färdigställer du den operativa verksamheten. När verksamheten så småningom övergår till mer löpande drift arbetar du med utvecklingsmöjligheter och är delaktig i att leda medarbetarna operativt. Inom ditt ansvarsområde ingår även sedvanliga uppgifter som att sätta och styra mot ekonomiska mål för ditt ansvarsområde, effektivisera och resursplanera verksamheten, och du har arbetsmiljö- och miljöansvar, samt brand- och säkerhetsansvar.

Vem är du?
Vi tror att du är senior i rollen som Bar Manager, med minst 8 års erfarenhet av arbete inom hotell- och restaurangbranschen. Relevant utbildning inom hotell och restaurang är meriterande. Vi ser även att du har minst 2 års erfarenhet av en ledande position i bar där budget- och personalansvar ingått. Du brinner för cocktailkonsten och spännande drycker. Dina tidigare erfarenheter vittnar om bredd och variation inom ditt yrkesområde, där du behärskar att hantera större gästnivåer och har goda kunskaper inom dryck, mat- och vin. Tidigare erfarenhet av hotellverksamhet ser vi som önskvärt såväl som god datavana och goda kunskaper i Excel och Word.

Vi värdesätter om du har ett genuint hållbarhetstänk i ditt arbete och bidrar till att Liseberg tar steget mot ökad hållbarhet. Vi söker dig som besitter förmågan och viljan att skapa oförglömliga höjdpunkter för våra gäster.

Du är en trygg ledare och förebild som gärna har arbetat i uppstartsfas i liknande tjänst, men som också vill jobba långsiktigt och utvecklande när vardagen rullar på. Du kan hantera stora arbetsgrupper där många olika kulturer representeras och du sprider yrkesstolthet och värme bland dina medarbetare. Det innebär stor vikt vid tydlighet och kommunikation med möjlighet att kunna uttrycka sig väl både på svenska och engelska. Vi söker dig som har erfarenheten och kunskapen att stötta engagerade nya medarbetare i branschen med viljan att lära ut och förmågan att både ge och ta emot feedback.

Ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och ärlighet samtidigt som du inte tvekar att hjälpa till där det behövs som stöd för dina medarbetare där du kan coacha, utveckla och uppmuntra. Vi ser att du har lätt för att hitta nya lösningar och gillar att ha möjlighet att förändra och utveckla, vilket är extra viktigt vid öppningen av ett nytt hotell. En analytisk förmåga och ett ekonomiskt tänk är också något som vi värdesätter högt i våra ledarroller. Du ser dina medarbetare, sätter upp mål och ger återkoppling kontinuerligt. Du skapar team som har roligt tillsammans och sprider glädje!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning så snart som möjligt. Rollen innebär en oreglerad arbetstid och styrs av behovet på avdelningen.

Liseberg Grand Curiosa Hotel har precis öppnat, och vi vill gärna ha dig med i vårt team så snart som möjligt! Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till hotellets F&B Manager Jason Alderton på telefon 031-7667265 eller jason.alderton@liseberg.se.

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt då vi rekryterar löpande men senast den 14 maj 2023.

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: Liseberg Grand Curiosa Hotel

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02