Annons

Bar- och serveringspersonal

Häringe Slott

Vi söker nu bar- och serveringspersonal till Häringe Slotts restaurang. Den vi söker har stor passion för mat och dryck samt jobbar bra i team. Vi ser att du har erfarenhet av servering samt är organiserad och framåt. Gästnöjdhet är viktigt för oss och du är därför närvarande, lyhörd och vill leverera utöver det förväntade.

• Minst 2 års erfarenhet av à la carte-servering eller av bartenderyrket
• Organiserad och framåt
• Bil och körkort

Omfattning
Vi erbjuder deltid- samt heltidsanställning med start omgående. Arbetstiden är kvällar och helger. Häringe Slott är medlem i Visita och följer kollektivavtal.
Vi erbjuder även säsongsanställning med start omgående.

Om Häringe Slott
Häringe Slott är vackert beläget i naturreservatet vid Landfjärden, 25 minuter söder om Stockholm. Här finns 67 hotellrum, moderna konferenslokaler samt förtjusande slottssalonger för middag och fest. Till oss kommer allt från kära par för en romantisk getaway till stora internationella grupper för möten.

Vid frågor ring Sofie Seitamo-Mijac, 072-021 68 42 och maila ditt CV och personliga brev till sofie.seitamo.mijac@haringeslott.se. Märk din ansökan med Barpersonal eller Serveringspersonal. Vi anställer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Läs mer om våra lediga tjänster på http://www.haringeslott.se/om-oss/jobba-hos-oss/

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02