Annons
Annons

Barception Manager

Comfort Hotel Göteborg

Comfort Hotel® är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. Och på Comfort Hotel Göteborg införlivar vi allt som är viktigt för oss – perfekt läge, miljöfokus, och sociala ytor att trivas på. Allt till en bra prislapp.

Hotellet?
Comfort Hotel Göteborg har 289 rum med toppenläge vid Stenpiren. Hotellet har även en superpopulär restaurang OGBG, Göteborgs bästa takbar TaKet, ett gym, en hälsosam frukostbuffé och en Barception. Barception är hotellets hub där gäster kan checka in, softa i baren och beställa något att äta & dricka från vår deli. Och vi behöver en fantastisk ledare för vår Barception. Är det du?

Tjänsten?
Som Barception Manager är du en central del i hotellets ledningsgrupp, du direktrapporterar till hotelldirektör och agerar som en av två ställföreträdare i dennes frånvaro. Du har det totala operativa, administrativa och kommersiella ansvaret för vår barception. Du arbetar med försäljning och lönsamhet i fokus, genom att följa och leverera på våra KPIer, upsellmål och strategiska mål på kort och lång sikt. Du arbetar aktivt med målstyrning, intäkts- och kostnadsprognoser och analyser för att uppnå en så effektiv drift som möjligt. Vi har ett väldigt levande hotell och ditt ansvar är att säkerställa att vi levererar en personlig och professionell service i Comfortanda.

Tjänsten innebär både administrativt och operativt arbete i drift och innefattar både dagtid, kvällar och helger. Positionen är en 100% tillsvidaretjänst.

Du?
Du håller dig uppdaterad på vad som händer både i Sverige & ute i världen – för du vill inte missa något viktigt. Du gillar att slänga ihop spellistor på Spotify och du vet att Stan Smith kommer i många färger. Du känner din stad och du har ett tight lokalt nätverk.

Du är en glädjespridare med ett skratt som smittar. Och på tal om att smitta – det är precis det din energi gör. Du har en skön stil, du är proffsig på ett avslappnat sätt och en talang på att socialisera. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå resultat.

Vi ser att du är en entusiasmerande ledare med receptionserfarenhet och har de egenskaper som krävs för att leda personalgrupper på ett inspirerande och professionellt sätt. Vi söker dig som har möjlighet att se helhetsperspektiv för att skapa förutsättningar för alla intressenter i verksamheten. Du behärskar både svenska och engelska språket väl.

Sugen på jobbet?
Känner du att du är en match made in heaven med den här tjänsten? I så fall tycker jag att du ska skicka in din ansökan nu direkt.

Vi erbjuder?
Ett inspirerande arbete i högt tempo med frihet under ansvar. Personlig plan för utvecklingsmöjligheter och utbildning. Friskvårdsbidrag och rabatter hos samarbetspartners till Nordic Choice Hotels. Super kollega priser och rabatter på Nordic Choice Hotels och samarbetspartner.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag går ut. Tillträde enligt överenskommelse men senast 1:e mars.

We’re Comfort Hotel® – a hotel chain that promise to give our guests what they need, and skip the unnecessary. We have great locations, urban design and we’re offering selected service, but the service we give is great. We aim to be easy & likeable. As in easy on the wallet, with easy access and last but definitely not least – easy on the planet.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02