Annons

Barception Manager

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Comfort Hotel®  är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. Och på Comfort Hotel Xpress Stockholm Central införlivar vi allt som är viktigt för oss – miljöfokus, perfekt läge, sociala ytor att trivas på. Allt till en blygsam prislapp.

Vi har ambitionen att bli stans skönaste hotell. Ytorna är designade för att ge utrymme för mer än bara hotellboende. Här vill vi samla entreprenörer, startups, frilansare och locals.

Hotellet ligger ett stenkast från Centralstationen och har 257 hotellrum och sist men inte minst en Barception. Hotellets hub där gäster kan checka in, hänga i baren och beställa något att äta. Och vi behöver en fantastisk chef och ledare för vår Barception. Är det du?

Som Barception Manager

Du håller dig uppdaterad på vad som händer både i Stockholm och ute i världen – för du vill inte missa något viktigt. Du känner din stad och du har ett tight lokalt nätverk. Du är en glädjespridare med ett skratt som smittar. Du är proffsig på ett avslappnat sätt och en talang på att socialisera.

Vi söker dig som är redo för en utmaningen, är full med energi och strävar efter att bli bättre för varje dag. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå resultat. Att nå dina mål är din drivkraft och har erfarenhet av ett hållbart högt tempo.

Känner du att att det här jobbet passar dig perfekt? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan via workbusterlänken.

Deadline för ansökan: 15 september 2019

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02