Annons

Bartender

Quality Hotel Friends

Vi vill bjuda upp en ny bartender till dans
Quality Hotel Friends söker en ny bartender för en sväng om på heltid. Du ska kunna skaka både drinkar och rumpa och servera en dryckesupplevelse som om det vore en bal på slottet till våra gäster, stora som små. För som vi säger på Quality Hotel: Nobody puts baby in a corner.

Dina styrkor:
– Du kan hålla takten i ett högt arbetstempo
– Du trampar ingen på tårna när det kommer till att ge service
– Du gör spontana piruetter när du får dela med dig av dina vin- och dryckeskunskaper
– Du är lika bra på pardans som att bjuda på en egen show
– Du har tidigare ledaregenskaper och är bra på att föra
– Du får arbetsdagen att gå som en vals
– Du har humor och gillar att ha roligt på jobbet

Om oss
QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Quality Hotel Friends – eventhotellet för de stora ögonblicken! Intill Friends Arena och Mall of Scandinavia ordnar vi möten och events för alla tillfällen, i alla former.

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen – de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj.

Får vi lov? Sök innan sista ansökningsdag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02