Annons
Annons

Biträdande chef till Gävle Bro

Dinners omprofileras och växer med nya enheter.

Dinners befinner sig i en omprofileringsfas där vi etablerar fler delkoncept i vår verksamhet. Våra befintliga koncept moderniseras och anpassas till kundens behov och trender.

Vi söker en biträdande chef som vill vara med i en spännande process. Vi ser att du har branschvana, du ska ha praktisk erfarenhet av kök/kallskänk och gilla utmaningar och koncepttänkande.

Du ska gärna vara utbildad kostekonom eller ha liknande utbildning.

För att lyckas måste vi skapa ett team av medarbetare som är grunden i servicebranschen och kan omsätta våra tankar och idéer. Det kräver att du som en av våra ansvariga chefer kan bygga lag, vara tydlig i målsättningar och våga driva frågor.

Är du intresserad eller har frågor, kontakta Carina på telefon 070 880 10 16 eller skicka ditt CV till CarinaHäselbarth, Dinners Gävle Bro AB, Töjnavägen 30 i 191 34 Sollentuna

www.dinners.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02