Annons
Annons

Bli Stureplansgruppens nya Sales Manager; Restaurants & Event

Stureplansgruppen

Stureplansgruppen är en av Sveriges ledande aktörer inom nöjesbranschen och bedriver verksamheter inom bland annat restaurang, hotell, event, nattliv och konferens. Koncernen omsätter ca 1,2 miljarder kr per år och består i dagsläget av ca 40 olika verksamheter – alla med sitt unika koncept och sin egen personlighet. Hos oss finns många möjligheter!

Vi bygger ett helt nytt säljteam till Stureplansgruppen och söker nu dig som vill bli vår framtida Sales Manager inom restaurang och event. Din roll är att driva, optimera och utveckla försäljningen av Stureplansgruppens event- och restaurangytor mot företagskunder och eventbyråer.

Som person tror vi du trivs i en dynamisk miljö där du skapar affärer och underhåller relationer med nya och befintliga kunder. Du arbetar löpande med uppsökande försäljning och kundbesök samt arrangerar kundaktiviteter av olika slag. I rollen har du ett nära samarbete med projektledare och chefer hos respektive verksamhet, gör aktivitetsplaner, upprättar avtal och nätverkar. Du sätter framgångsrika försäljningsmål och har vana att själv planera och strukturera ditt arbete för att nå uppsatta mål. Som person har du drivkraft att skapa framgångsrika affärer med kunden i fokus.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vår kommande Sales Manager kommer bli en del av vårt helt nya säljteam och få en spännande roll med många olika kontaktytor, både internt och externt. Du får möjligheten att arbeta med många starka varumärken och koncept där kvalitet och värdskap är av största vikt. Som anställd blir du även en del av en stor nöjeskoncern, med fyrtio unika verksamheter och många fantastiska kollegor. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde omgående. Vi tillämpar provanställning och har kollektivavtal.

Vi söker dig som:
– Älskar försäljning och har förmåga att anpassa beteende och budskap efter mottagare.
– Gillar att arbeta i team och är en doer som får saker att hända.
– Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.
– Är lösningsorienterad, kommunikativ och har hög social kompetens.
– Med lätthet arbetar i Office-pakets olika program.

Har du en utbildning inom försäljning eller annat relevant område är det meriterande!

Ansökan
För mer information om tjänsten vänligen kontakta Niclas Ingwall på niclas.ingwall@stureplansgruppen.se. I annat fall ber vi dig trycka på ANSÖK och skicka in ditt CV via koncernens karriärsida.  Vi kallar till intervjuer löpande och ser därav fram emot din ansökan så snart som möjligt, hoppas vi hörs!

 

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02