Annons
Annons

Bokningsagent till Eventhotellet

Quality Hotel Friends

Mitt i Arenastaden i Solna, intill Friends Arena och Mall of Scandinavia, hittar du Quality Hotel Friends. Vi bjuder på en färgstark hotellupplevelse med kundlöftet ”It’s taken care of” och vi passar lika bra för affärsresenären och mötesdeltagaren som för eventgästen, turisten, storfamiljen och kärleksparet.

Hotellet tillhör familjen Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör i sin tur Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj!

Vi söker dig som under ett år vill testa på att jobba som bokningsagent på vår innesäljsavdelning (föräldravikariat). Kanske har du jobbat som det tidigare men är sugen på starta din karriär inom Choice eller på just Quality Hotel Friends- Eventhotellet. Kanske har du massor av service- eller hotellvana och vill helt enkelt testa en ny tjänst. Din anledning är inte viktig. Det är däremot dina sprudlande egenskaper!

För att trivas hos oss bör man vara glad, positiv, driven och gilla service i alla lägen! Har du ett öga för detaljer, uppskattar ordning och reda samt mycket ansvar så är det ännu bättre!

Om tjänsten
Din primära uppgift som innesäljare (ISA) på individuella bokningen är att fylla vårt hotell på bästa sätt med massor av bokningar. Vi bokar såväl shoppingresenärer- konsertsugna besökare och weekend-entusiaster samt affärsresenärer, konferensgäster och allt därtill.

Vi erbjuder en öppen arbetsplats med härliga kollegor där roliga upptåg uppskattas och egna initiativ uppmuntras. Vi jobbar som ett team och mycket målmedvetet. Vi är väldigt måna om att leverera det bästa för både oss och våra gäster- medan vi har roligt på vägen! Tänker Du som Vi?

Vi tror att du har minst:
• mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande
• väldigt god datorvana, gärna erfarenhet från ett hotellbokningssystem.
• några års erfarenhet från ett service-eller säljyrke, är det inom hotell så tummen upp!

Tjänsten är ett föräldravikariat beräknat till 1 år med önskad start i aug/sep, heltid och förlagd främst till sedvanliga kontorstider på vårt hotell i Solna.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 1 juni. Lön enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vid frågor gällande tjänsten, ta kontakt med Innesäljschef Anna Flanagan via mail på anna.flanagan@choice.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02