Annons
Annons

Bokningsagent till Kundtjänstavdelningen

Nöjesresor.se

Nöjesresor.se rekryterar en ny bokningsagent till sin kundtjänstavdelning
Lockas du av att ge bra service och ser dig själv som en glad, prestigelös och positiv person? Vill du även arbeta i en dynamisk miljö i ett företag som genomsyras av stark entreprenörsanda där du kan vara med och påverka, utveckla och bidra tillsammans med härliga och inspirerande kollegor? Då är detta tjänsten för dig!

Efter två minst sagt, tuffa år för hela besöksnäringen och evenemangssverige börjar vi nu äntligen gå mot ljusare tider. Känner du kanske, som oss, att saknaden av kultur, sport och evenemang har varit enormt stor? Då har du förhoppningsvis hittat rätt. Nöjesresor.se söker nu en ny kollega till vår kundtjänst som, liksom vi, brinner för att hjälpa och vägleda våra kunder till en oförglömlig upplevelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående. Våra lokaler ligger på Folkungagatan på Södermalm. Lokalerna är helt nyrenoverade och avspeglar vår unga, nytänkande och moderna verksamhet. Du kommer ingå i ett sammansvetsat och härligt team som tillsammans är viktiga spelare för Nöjesresor.se framgång. Vi värnar om en härlig gemenskap, ett roligt arbetsklimat och en inspirerande miljö. Vi har högt i tak, nära till skratt och umgås gärna tillsammans över en spontan AW.

Nöjesresor.se är en av Nordens ledande researrangörer och bokningsplattformar inom evenemangspaketering och erbjuder ett brett urval av hotellpaket. Bolaget säljer hotellpaket till allt ifrån musikal, konsert, show till sport och administrerar på så vis bokningen på ett enkelt och smidigt sätt så att kunden kan luta sig tillbaka och enbart njuta av en minnesvärd upplevelse!

Dina arbetsuppgifter
Som kundtjänstmedarbetare på Nöjesresor.se besvarar du huvudsakligen inkommande samtal och mejl från privatkunder. Du erbjuder en hög servicenivå och är behjälplig i det kunderna önskar samt är en trygg och informativ guide genom hela deras köpprocess. Utöver det innebär tjänsten en del administration kring befintliga bokningar. Första perioden inleds med introduktion där dina kollegor finns på plats för att stötta dig. Du blir en del av ett härligt och familjärt team där arbetsmiljön präglas av positivitet och högt i tak!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en slutförd gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom service, gärna från e-handel, hotell eller besöksnäringen. Du har god data- och systemvana samt är flytande i svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss och i arbetsrollen tror vi att du är glad, positiv och har lätt för att bjuda på dig själv. Du är kundorienterad och inställd på att alltid ge bästa möjliga service. Eftersom arbetet ställer höga krav på din noggrannhet är det mycket viktigt att du kan skapa en tydlig struktur i ditt arbete. Du har ett prestigelöst sätt gentemot andra och värderar teamarbete högt. Nöjesresor.se befinner sig i en miljö med snabb utvecklingstakt och stark teamkänsla, därför är det viktigt att du tar ansvar för dina uppgifter och inte är rädd för att hugga i där det behövs – även om behoven är utanför dina ordinarie arbetsuppgifter.

Ansökan
Då tillsättandet ska ske så snart som möjligt kommer vi att göra vårt urval löpande. Skicka din ansökan och eventuella frågor till jobb@nojesresor.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02