Annons

Bokningsagent (vikariat)

Hotel Rival

Hotel Rival på Mariatorget i Stockholm är ett privatägt boutiquehotell som öppnade hösten 2003. Hotellet har 99 designade hotellrum, barer, bistro och café. Rival erbjuder dessutom 4 moderna möteslokaler och en salong för 735 gäster. Rivals Bistro & Barer har öppet 7 kvällar i veckan 365 dagar om året.
Flera kvällar i veckan hålls konserter, teater och underhållning i Rivals salong.

Vi söker vikarie till vår bokningsavdelning!
Hotel Rival söker en glad och utåtriktad person som älskar att ta egna initiativ och att gå den där extra milen för att alltid leverera högsta kvalitet till alla våra gäster.

Vi söker Dig som är försäljningsdriven och ett riktigt snille på att kommunicera både via telefon och mail. Vi fäster stor vikt vid analytisk förmåga och kunskaper inom revenue management, IT och distribution. Största delen av arbetet är självständigt och i ett nära samarbete med Revenue Manager och reception.

Krav och meriterande
Krav: Minst 4 års arbetslivserfarenhet inom hotellbranschen med majoriteten av den tiden på en bokning eller försäljningsavdelning. Flera års erfarenhet av nära samarbete med, och utvecklingsmöjligheter inom OTA´s. Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Goda kunskaper inom följande system är mycket meriterande; Office 365, Mews, Pace, Windsurfer

Arbetsuppgifter i sammanfattning
• Säkerställande av de dagliga rutinerna för bokningen, men även för receptionen gällande de delade bokningsuppgifterna.
• Ta emot, besvara, boka in och bekräfta individuella och gruppbokningar via mail och telefon.
• Ansvarar för kommunikation med OTA´s och säkerställning av integration med dessa. Samt det löpande arbetet med att uppdatera information och bilder.
• Ladda avtalspriser och distribuera ut dessa i GDS:en.
• Provisionshantering via Onyx, OTA´s m fl.
• Rapportera statistik både inhouse och Benchen
• Säkerställa att samtliga bokningar har ett korrekt betalmedel, att rätt bokningar faktureras samt att följa upp sena betalningar.
• Vid Revenue Managers frånvaro justera priser och tillgänglighet efter övereneskommen strategi.
• Söka nya och innovativa idéer gällande försäljning via OTA´s eller andra samarbetspartners, samt vara delaktig i hotellets kundevent.
• Nära samarbete med avdelningen för Meetings när det gäller bokning av mötesrum och hotellrum

Hotel Rival som arbetsplats
Vi kan erbjuda en arbetsplats med många spännande gäster från hela världen! Arbetet som bokningsagent innebär löpande kontakter med alla avdelning och i synnerhet med receptionen, meeting & stage och försäljningsavdelning. På Hotel Rival är gästerna allas vårt gemensamma ansvar. För oss är det viktigt att Du värdesätter en arbetsmiljö där kamratskap och omtanke är viktiga delar.

Är Du den vi söker – skicka din CV och ett personligt brev till HR-ansvarig paula.nilsson@rival.se

Tjänsten är 100%, dagtid måndag till fredag, kvällar och helger kan förekomma. Tjänsten är ett vikariat på minst 12 månader med tillträde i Januari 2020. Lön enligt kollektivavtal Unionen. Vänta inte – vi startar intervjuerna omgående och avser att tillsätta tjänsten snarast.

Läs mer om Hotel Rival och vår verksamhet på www.rival.se

Välkommen med Din ansökan!
Jesper Sandberg
Revenue & eCommerce Manager

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02