Annons
Annons

Bokningskoordinator

IVA Konferenscenter

Brinner du för god service och värdskap i kombination med högt tempo och noggrannhet är du kanske vår nästa kollega?

IVA Konferenscenter söker en positiv och engagerad kollega med hög känsla för service.
Tjänsten gäller för bokning och planering men också gästmottagande i receptionen. För att trivas behöver du vara prestigelös och kunna kombinera samarbete med kollegor och självständigt arbete.

Organisation
Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA, är en fristående arena för att påverka samhällsutvecklingen inom områden som utbildning, forskning, innovation, entreprenörskap, hållbarhet, energi, integration och ungas intresse för teknik. IVA är en gränsöverskridande mötesplats för beslutsfattare och experter från akademi, näringsliv och politik.

Om tjänsten
Vi söker dig som passionerat brinner för att sälja och erbjuda våra kunder det bästa upplägget för deras möte eller event. Vi vill alltid överträffa kundens förväntningar och göra det lilla extra som gör stor skillnad. Rollen är till största del administrativ och det krävs att du är noggrann och strukturerad samt kan hålla koll på många detaljer samtidigt. Vi arbetar aktivt med merförsäljning och i din roll ingår det att hålla visningar, vara med på kundevents och hålla i kundmöten.

Receptionen innebär välkomnande av gäster, telefonväxel, hantera bud och vissa leveranser. Då vi är ett mindre team så förekommer även sedvanliga arbetsuppgifter på en konferensavdelning såsom möblering, plocka disk och grundläggande konferensteknik. Arbetstiden är främst dagtid mellan 07,00-18,00, på rullande schema men det förekommer ibland även kvällstid till 21,00.

Om dig
Du är strukturerad, metodisk och positivt lagd och brinner för service och gästupplevelsen. Det är också viktigt att du är intresserad av verksamhetens försäljning och resultat. Du behöver vara flexibel, prestigelös och ha lätt att anpassa dig till olika situationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete inom konferensplanering och arbete med bokningssystem.

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. IVA tillämpar provanställning. Vi sitter i egna lokaler belägna på Grev Turegatan i Stockholm.

Ansökan
Ansökan med CV och ett personligt brev som kort beskriver varför du är intresserad av tjänsten skickas via mail till: rekrytering@iva.se

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, Charlotta Svedberg på 072-205 23 37. www.ivakonferenscenter.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02