Annons
Annons

Börschef

Hamburger Börs

Är du vår nästa Börschef?

Med ett perfekt läge i hjärtat av Stockholm finner du anrika Hamburger Börs, klassisk mark för såväl svenska som internationella storstjärnor som Frank Sinatra, Liza Minelli och Diana Ross. Under senare år har bl.a. Danny Saucedo och Ola Salo varit några av de stjärnor som äntrat Börsens scen och i höst kommer Björn Skifs tillbaka! Idag samlas många på Hamburger Börs för att äta gott, ta något att dricka i den mäktiga Oscarianska baren och självklart för att uppleva fantastiska shower – i denna mäktiga arena som tar emot upp till tusen gäster.

Hamburger Börs är en del av Moment Group – upplevelsekoncernen med många starka varumärken, 13 egna arenor i Skandinaviens största städer och omfattande kundrelationer i kombination med engagerade medarbetare som tillsammans skapar en unik bredd av upplevelser – allt samlat i en mission ”Great moments in people’s lives”.

Vi söker nu en affärsdriven Arenachef som brinner för att skapa helhetsupplevelser med show, mat och dryck! Du är en nytänkande och engagerad ledare som med drivkraft och passion vill utveckla och lyfta Hamburger Börs till nästa nivå. Du coachar och leder ditt team i den dagliga driften och tillsammans skapar ni unika gästupplevelser. Du har budget- och resultatansvar för verksamheten, rapporterar till Affärsområdeschef och ingår i ledningsgruppen för affärsområdet Immersive Venues.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett högt affärsdriv och förstår hur du ska ”fylla huset”, skapa lönsamhet och optimera verksamheten på bästa sätt. Du är utvecklings- och förändringsfokuserad, vågar utmana, tänka nytt och vill ligga i framkant. Genom både din erfarenhet och ett stort kontaktnät håller du dig uppdaterad och är lyhörd kring trender inom upplevelseindustrin och show & events i synnerhet. Du är en engagerad ledare med förmågan att inspirera och skapa arbetsglädje. Du är en teamplayer och tillsammans skapar ni bästa service- och gästupplevelsen men också goda resultat. Att vara operativt delaktig i driften är en självklarhet. Du kan lyfta blicken och har ett helhetstänk samtidigt som du är en doer och ser detaljerna som gör skillnad. Som person är du prestigelös, ödmjuk och lyhörd men också tydlig i din kommunikation med förmågan att kravställa.

Vi ser att du kommer från en operativ ledande roll med budget- och resultatansvar inom upplevelsebranschen/hospitality med stort fokus på F&B. Du har en gedigen driftsbakgrund och erfarenhet av verksamhet med liknande storlek och inriktning. Vi värdesätter ett brett kontaktnät och meriterande är tidigare erfarenhet av att driva nöjesarenor.

Är detta du och ser du fram emot att bidra till att skapa unika upplevelser?

Välkommen med din ansökan redan nu! Urval och intervjuer kommer att påbörjas i början av augusti!

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. Har du frågor, vänligen kontakta Helena Larson 070-753 33 10.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02