Annons
Annons

Kockar till Strömterrassen och Guldterrassen

Brasseriet

Brasseriet är en restaurang där smakerna präglas av skandinaviskt hantverk och en enorm matglädje. Under årets varmare månader öppnar vi upp våra härliga terrasser; Strömterrassen och Guldterrassen, som utsetts till några av Stockholms bästa terrasser med dess goda mat, goda drinkar och fantastiska utsikt. Därför söker vi nu kockar till båda terrasserna.

Om tjänsten
Vi söker nu förstärkning i köket på våra sommarterrasser; Strömterrassen och Guldterrassen. Vi ser gärna att du är van vid att jobba i ett högt tempo, att du har en positiv inställning och är rutinerad i restaurangköket. Vi kan erbjuda dig glada kollegor, och en chans att få laga mat framför en av Stockholms vackraste utsikter.

Tjänsten sträcker sig mellan maj-september. Varierande arbetstider förekommer, även på kvällar och helger. Ansökningar behandlas löpande. Vi har kollektivavtal.

Skicka ett personligt brev och CV till jobb@brasseriet.se

Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Gustaf Sandfridsson, gustaf.sandfridsson@brasseriet.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Brasseriet

Brasseriet ingår i Groupe Grenouille som är en spännande konstellation av premiumrestauranger i Stockholms city med italienska, franska och svenska smaker. I gruppen ingår också Strömterrassen, Guldterrassen, Grodan och Trattoria Montanari.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02