Annons
Annons

Breakfast- & kitchen manager (vikariat)

Comfort Hotel Solna

Comfort Hotel® är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. Och på Comfort Hotel Solna införlivar vi allt som är viktigt för oss – miljöfokus, perfekt läge, sociala ytor att trivas på. Allt till en blygsam prislapp.

Vi har ambitionen att bli stans skönaste hotell. Ytorna är designade för att ge utrymme för mer än bara hotellboende. Här vill vi samla entreprenörer, startups, frilansare, gäster och locals. Hotellet ligger ett par stenkast från Mall of Scandinavia och har 336 hotellrum, 5 möteslokaler och 88 lägenheter. Vi har gym, laundromat för de gäster som vill göra sina smutsiga kläder rena, och sist men inte minst en Barception. Hotellets hub där gäster kan checka in, hänga i baren och beställa något att äta.

Kan du göra scrambled eggs som ingen annan? Blir du peppad när klockan ringer tidigt på morgonen? Är du helt med på att frukost är dagens absolut viktigaste måltid? Du är en glädjespridare med ett skratt som smittar. Och på tal om att smitta – det är precis det din energi gör. Du har en härlig stil, du är proffsig på ett avslappnat sätt. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå resultat.

Som Breakfast Manager på Comfort Hotel Solna har du fullt ansvar för frukosten. Med ett öga för detaljer, ett hjärta som klappar för miljön och intresse för smak är du med och sätter standarden för hotellets resultat.

Du behöver grundläggande kunskaper i svenska, engelska och kökskunskap. Som Breakfast Manager på Comfort Hotel Solna jobbar du både administrativt och i drift. Känner du att att det här jobbet passar dig perfekt? I så fall tycker vi att du ska skicka din ansökan snarast!

Deadline för ansökan: 22-07-10, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tjänsten startar: 8 augusti.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02