Annons

Business Performance Director

Företagsbostäder

Företagsbostäder är ett ledande företag inom Longstay och erbjuder över 2,500 lägenheter runt om i Sverige. Longstay är en bransch som länge sett ut på samma sätt men som nu ändrar sig och vi ska vara de som leder utvecklingen och vågar utmana det traditionella. Företagsbostäder blev 2017 en del av Petter A Stordalens Strawberry Living och har sedan dess haft en kraftig tillväxt vilket kommer fortsätta de kommande åren.

Förutom Företagsbostäder ingår även Part Time Home Group i Strawberry Living. Hos oss blir du en viktig pusselbit i en expansiv resa där du får möjlighet att arbeta i en organisation med hög energi, korta beslutsvägar och där ett hållbart ledarskap ska genomsyra hela organisationen.

Som Business Performance Director arbetar du på tvärs av alla våra varumärken och rapporterar till VD i Strawberry Living. Du älskar att aktivt bidra till resultat, trivs att arbeta med förändringar, håller dig uppdaterad om vad som händer i vår omvärld och den bransch du arbetar i och din ödmjuka och positiva approach i kombination med ditt intresse för andra människor gör att du är en omtyckt kollega.

Business Performance Director i Strawberry Living inkluderar:
Att vara en ekonomisk, affärsmässig strateg och partner: Du arbetar tätt med VD och ingår i bolagets strategiska ledningsgrupp. Du utvecklar och ansvarar för processer kopplade till prognoser, målstyrning och strategier. Du ansvarar för att strategier delas upp till och utvecklar relevanta KPI:er på avdelningsnivå samt ansvarar för att dessa följs upp och är delaktig i handlingsplaner för att säkerställa att vi når våra mål. Du följer upp avvikelser och tar löpande fram faktabaserade analyser som ligger till grund för de tilltag bolaget behöver genomföra och de beslut som behöver tas.

Processförbättringar: Du arbetar aktivt med att identifiera och förbättra interna processer såväl som att du genomför av VD definierade förändringsprojekt kopplade till målstyrning, ekonomi & affärsutveckling.

Rapportering: Du följer löpande upp bolagets resultat och är vid månadsbokslut & årsbokslut ansvarig för att relevanta analyser genomförs, kommenterar avvik och har förmåga att pedagogiskt presentera detta och skapa engagemang & resultatfokus. Du samarbetar tätt med övriga funktioner/avdelningar i organisationen där du löpande bistår med analyser & förslag som ligger till grund för förbättring & actions.

Redovisning: Du ger vägledning och följer upp ekonomiansvarig och dennes team så att bokslut och rutiner sker enligt gällande deadlines och rutiner.

Vi söker dig som:

● Har kandidatexamen eller motsvarande inom ekonomi
● Arbetat i liknande position tidigare
● Har ett stort intresse och gärna erfarenhet av affärsutveckling
● Lätt att samarbeta med andra människor & uppskattar olikheter såväl som att du är självständig och trivs med att arbeta på egen hand.
● Är analytisk och logisk samtidigt som du är pedagogiskt lagd
● Hög kunskap i Excel och erfarenhet av Google Suite
● Vill arbeta i ett bolag i förändring

Tjänsten är heltid, lön enligt överenskommelse och du arbetar i Stockholm.
Skicka din ansökan till mattias.stengl@strawberryliving.se senast den 11/12, intervjuer sker löpande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02