Annons

Caféansvarig till Middlepoint Meetings

 

Om tjänsten
I rollen som caféansvarig har du hand om servicen och driften av Middlepoint Meetings två caféer, belägna i hjärtat av Kista. De båda caféerna drivs av Middlepoint tillsammans med fastighetsägaren Atrium Ljungberg. Middlepoint Meetings är inget vanligt café! Båda caféerna är belägna i snygga och professionella kontorsfastigheter. Här möter du medarbetarna som arbetar på företagen i området, ansvarar för konferensrummen som ligger i anslutning till det ena caféet samt planerar och leder diverse event och tillställningar som kan ske i fastigheten.

Arbetsuppgifter
Som caféansvarig ansvarar du för driften och utvecklingen av Middlepoint Meetings två caféer med gångavstånd mellan varandra. I dina arbetsuppgifter som caféansvarig ingår bland annat att ansvara för beställningar av varor och catering, förbereda lättare mål som smoothies, bemanna kassan, hygiensäkring, egenkontroll och vara ansiktet utåt mot kund. Du är personalansvarig för dina tre medarbetare, styr upp arbetet och rutiner och coachar ditt team för att varje dag leverera service i världsklass. Rapportering sker direkt till Affärsområdeschefen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som älskar att jobba med service och har ett intresse för mat och dryck. Du har tidigare arbetat med cafédrift och det är meriterande om du har haft en ansvarsposition på café eller restaurang. Det är av stor vikt att du är affärsmässig, prestigelös, har intresse för att utveckla affären och kommer med egna lösningar samt tycker om att administrera. Ett plus är även om du arbetat i bokningssystemet Brp.

Anställningen
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, start omgående.
Du arbetar heltid måndag till fredag ca kl 07-15.30 med flexibilitet.
Arbetsplatsen är i Kista
Lön enligt överenskommelse

Om Middlepoint
Middlepoint är även ett av Sveriges snabbast växande företag och nominerades till Dagens Industris Gasellpris 2014, 2015, 2016, 2017 och 2018. Middlepoint erbjuder professionell service med känsla för det lilla extra. Vi är ett modernt och personligt företag som arbetar med Sveriges bästa servicekonsulter.

Är du vår nya stjärna?

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02