Annons

Caffe Nero söker en HR-chef!

Caffe Nero

Caffe Nero söken en HR-chef för Sverige.

Tillsammans med vårt svenska team behöver vi dig som kan säkerställa att verksamheten arbetar kvalitativt och strategiskt inom HR och därmed lever upp till alla anställdas förväntningar.

Som HR-chef arbetar du i nära samarbete med företagets chefer och dess medarbetare. Tillsammans implementerar ni vision och värderingar samt bidrar till en företagskultur där vi stöttar, coachar och hjälper varandra bra för att skapa framgång och engagemang i bolaget.

Dina arbetsuppgifter

Vi på Caffe Nero står inför nya utmaningar och är inne i en dynamisk och intressant uppstartsfas. Du kommer att erbjudas en ansvarsfull roll som HR-chef där du är en nyckelperson i uppbyggnaden av organisationen och utvecklingen av Caffe Neros svenska HR-funktion. Du kommer att få möjligheten att arbeta brett och verksamhetsnära inom HR-området, vilket bl a innebär att arbeta med utveckling och förbättring av befintliga strukturer och processer med stort fokus på ledarutveckling, kompetensutveckling, rekrytering, arbetsrätt och generella HR-frågor.

Du får arbeta både strategiskt och operativt vilket innebär nära kontakt med Store Managers i våra coffeeshops samt kommande chefer inom organisationen. Som ett led i vårt värdegrundanade arbete besöker du alla coffeshops regelbundet och arbetar ständigt med att identifiera talanger inför kommande nya coffeshops. Du ingår självklart i den svenska ledningsgruppen för Caffe Nero och rapporterar till VD.

Din profil

Du har en universitets- eller högskoleutbildning inom HR eller annan likvärdig erfarenhet samt 3-5 års erfarenhet av brett HR-arbete. Vidare har du erfarenhet av fackliga samarbeten och fackliga förhandlingar samt av att tidigare arbetat med frågor gällande kollektivavtal och arbetsrätt. Det är meriterande om du har erfarenhet från restaurang- eller cafébranschen.

Du som person

Som person är du handlingskraftig och kan självständigt driva ditt arbete framåt och se till att saker och ting blir gjorda. Caffe Nero befinner sig i en stark uppstartsfas så ditt driv och initiativförmåga är viktig. Vi tror att du är en person som har en mycket god kommunikationsförmåga och kan engagera och entusiasmera andra. Du kommer att arbeta i en internationell miljö, med andra kulturer och med engelska som koncernspråk.

Är detta du eller känner du någon som du vill rekommendera?

Hör av dig till oss så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående varför det är viktigt att vi får ta del av ditt CV samt personlig pitch så snart som möjligt.

För frågor angående tjänsten kontakta rekryterare Christina Wall, 073 7429206.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02