Annons
Annons

Commercial Director

Stenungsbaden Yacht Club

Vår högsta gästnöjdhet någonsin. Vår bästa omsättning någonsin. Nu börjar det stora arbetet: att fortsätta den positiva utvecklingen och ta Stenungsbaden till nya höjder.

Stenungsbaden är en magisk plats. Havsnära, bara ett stenkast från kajen och det salta Bohuslänska vattnet ligger vår pärla som omfattar 214 rum, Bluewater Sports & Health Club, konferens och eventlokaler för upp till 1500 personer samt vår restaurang Captains Table. Vi har också flera barer och energigivande utemiljöer. Hit kommer våra gäster både för att njuta av upplevelser och aktiviteter och för att varva ner. Allt inramat av en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet.

Stenungsbaden befinner sig just nu i en mycket spännande utvecklingsfas och vi söker dig som vill vara med på vår expansiva resa framåt. Vill du vara en del av ett energifyllt gäng? Brinner du för ledarskap och älskar att lyfta såväl personal som processer till nya höjder? Motiveras du av att bygga varumärken och skapa resultat? Då är du en person vi gärna skulle vilja träffa.

Som Commercial Director kommer du som övriga i ledningsgruppen arbeta som yttersta ledare av hotellet och med ditt team inom e-handel, marknadsföring, PR, SoMe, distribution, revenue management och försäljning driva den kommersiella utvecklingen framåt. Du ska med din erfarenhet av varumärkesarbete förstärka och bygga vidare på Stenungsbadens starka varumärkesresa och kommer samtidigt arbeta operativt med flera delar inom det kommersiella området.

Du är en mycket god ledare och förstår att tydlig kommunikation, i både det egna teamet och till den övriga organisationen, är nyckeln till framgång. Du ska tillsammans med Stenungsbadens strategiska ledningsgrupp arbeta fram strategier både på kort och lång sikt, ett strategiskt arbete som du bör ha erfarenhet av från tidigare.

Som Commercial Director ska du visa vägen för ditt team att arbeta tätt tillsammans för att nå gemensamt uppsatta mål och säkerställa hög kompetensnivå med löpande påfyllning av kunskap inom respektive område. Du ska också vara med och bygga nätverket inom gruppen Nordic Hotels & Resorts för att stärka delning av kompetens och erfarenheter. Positionen rapporterar till VD Stenungsbaden Yacht Club.

Stenungsbaden är en del av Nordic Hotels & Resorts som ägs av Petter Stordalen. Petters driv, handlingskraft och livsinställning genomsyrar hela vår verksamhet.

Kvalifikationer:
• Kandidatexamen. Relevant erfarenhet kan kompensera.
• Erfarenhet från marknadsföring, varumärkesarbete och e-handel.
• Erfarenhet från sälj och säljledning.
• Erfarenhet från revenue management ses som en styrka.
• Analytisk, strukturerad och resultatfokuserad.
• Utåtriktad och god kommunikationsvana.
• Energi, Mod & Begeistring.

Stenungsbaden drivs av Nordic Hotels & Resorts som ingår i Nordic Choice Hotels koncern. Nordic Hotels & Resorts är med 28 fristående anläggningar av första klass Skandinaviens största aktör inom resorts, några av våra övriga hotell och resorts är Yasuragi, Copperhill, Hobo, At Six, Tak, Farris Bad, The Thief och Skt Petri.

Sista ansökningsdag är den 15 april 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt slutdatum.

För frågor kring position ta kontakt med Mikael Österlund enligt nedan;
E-post: mikael.osterlund@nordichotels.com
Mob: +46 70 285 18 00

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02