Annons

Commercial Manager

Welcomegruppen

Welcomegruppen söker en Commercial Manager!
– Vill du vara med på en expansiv resa och ta oss till nya höjder?

Vi vill ha Dig som kan ta oss till nästa nivå inom försäljning! Som Commercial Manager får du helhetsansvaret för att leda och driva vårt kommersiella team. Du kommer ansvara för vårt totala Revenue-arbete med att sätta mål, prisstruktur samt aktivt leda och coaha det kommersiella teamet med allt från konferensförsäljning till weekendpaket för privatresenärer. Du är en del av ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Welcomegruppen består av Welcome Hotel samt Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest. Hotellet har de senaste åren genomgått en totalrenovering och i januari 2019 invigdes även en helt ny SPA-avdelning. Totalt finns 146 rum, restaurang, möteslokaler samt 16 stycken Long Stay lägenheter under segmentet Welcome Apartments. Hotellet har ett utmärkt läge med endast 15 minuter kommunalt till Stockholm C, 25 minuter till Arlanda och 15 minuter till Bromma Flygplats. Området är extremt expansivt med etablering av ca 20 000 nya bostäder, ny tunnelbana samt flera nya kontor och butiker. Våra gäster består av såväl affärsresenärer, konferensdeltagare och inte minst vårt växande segment av privat och weekendresenärer.

Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest är beläget endast ett stenkast från hotellet men är som hämtat ur en annan värld. Atmosfären påminner mer om Bullerbyn där de vackra 1700-tals husen ligger tätt hopslingrade runt det vackra torget. Totalt finns 10 större konferenslokaler med en kapacitet på ca 450 deltagare. Förutom konferens är Julbordet en stor och viktig del av verksamheten likväl som Bröllop och Festvåning.

Läs mer om oss på www.welcomehotel.se och www.lassemaja.se för mera information om oss.

Din profil

Vi söker dig som har gedigen och god erfarenhet från Revenue Management och nu vill ta nästa steg. Du är resultatorienterad, drivs av att nå nya försäljningsmål, stänga affärer samt utveckla den bästa prisstrategin. Du är självgående, nyfiken, trivs med att leda och coacha andra mot försäljningsmål som du själv fått vara med att sätta upp. Du arbetar strukturerat och noggrant samtidigt som du ser möjligheter i nya affärer och samarbeten. Du trivs att arbeta i en roll med varierande arbetsuppgifter och där du både hanterar dagligt Revenue managment arbete, avtalsförhandlingar, kundmöten med visningar samt vår mycket viktiga konferensförsäljning. Vi tror att du vill utvecklas i ett företag med stor utvecklingspotential där du kommer få en nyckelroll och med mycket stor möjlighet att påverka.

Arbetsbeskrivning i korthet

• Totalt intäktsansvarig för Welcomegruppen
• Ansvara för att ta fram och implementera prisstrategin av samtliga segment, inklusive konferens, Spa och Business Apartments
• Dagligen leda, coach och driva det kommersiella teamet mot nya och högre försäljningsmål
• Skapa rate coder och paket i PMS och på våra hemsidor
• Ta hand om och löpande uppdatera externa kanaler med prisstruktur och content
• Ha ansvaret för avtal med kunder, bokningsbolag samt övriga tredje parts kanaler
• Identifiera och hitta nya möjliga försäljning och distributionskanaler

Önskade kvalifikationer
• Gedigen erfarenhet från Revenue management eller Total Revenue management, gärna från både affärshotell- och/eller destinationshotell. Liknande erfarenheter från andra branscher är också av intresse.
• Goda system- och excelkunskaper inom revenue

Dina Personliga Egenskaper
• Du är driven och resultatorienterad
• Du trivs med att jobba i en mindre organisation där du tar stort ägandeskap
• Du är analytisk, strukturerad och effektiv
• Du är självständig och kan arbeta proaktivt och med tydliga målsättningar.
• Du trivs med att leda andra och är en teamplayer som ser helheten

Du skickar din ansökan till: jobb@welcomehotel.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02