Annons
Annons

Commercial Revenue Manager Food & Beverage

Svenska Mässan Gothia Towers

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi är på en spännande resa och skapar ett utmanande och omväxlande innehåll i rollen som Commercial Revenue Manager F&B med optimering och utveckling i fokus. Bli del av en spännande arbetsplats och ett engagerat team!

I rollen som Commercial Revenue Manager F&B arbetar du mycket nära verksamheten med att optimera intäktsströmmarna för våra publika restauranger och övriga utbud inom F&B.

Du är med och styr vilka restaurangenheter som är öppna/stängda utifrån estimerat gästflöde i anläggningen. I rollen kommer du bedöma våra inkommande restaurangaffärer och projekts lönsamhet i syfte att emot rätt kund och affär, vid rätt tid och till rätt pris.

Du är med och utvecklar både din roll och resultat på plats då vi har ”all under one roof”. Du kombinerar dina kunskaper inom optimering med att ta strategiska beslut för att nå maximal effekt varje dag. Du är med och anpassar erbjudanden för möta gästernas och besökarnas behov och dessutom ta fram det bästa alternativet för varje dag och säsong.

I rollen arbetar du framåtriktat och ser nya affärsmöjligheter utifrån våra flöden och som möjliggör att bästa resultat uppstår.

Du kommer även ha en viktig roll i estimatarbetet för vår restaurangaffär där du bidrar med din kunskap inom området.

Vi söker dig som brinner för att optimera och skapa förutsättningar för att fylla våra restaurangenheter. Du tycker det är en självklarhet att ta del av och uppleva våra flöden på plats för att skapa dig en bild av ”pulsen” i huset. Du gillar att planera allt detta tillsammans med duktiga och drivna kollegor inom restaurangverksamheten då ni tillsammans gör allt för att nå uppsatta mål och resultat.

Som person är du driven, tar initiativ och är inte rädd för att ta beslut. Du vågar tänka nytt och har en positiv inställning. Genom ditt proaktiva och kreativa förhållningssätt samt din starka sociala kommunikativa förmåga driver du förändringsarbete på ett ödmjukt och pedagogiskt sätt. Dessa egenskaper gör också att du har lätt för att skapa goda relationer i organisationen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Rätt person får ett spännande uppdrag i en koncern med stora expansionsplaner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde efter överenskommelse.

Vill du bli en av oss?
Skicka in ditt CV och personliga brev via vår hemsida senast den 30 april, vi ser fram emot att läsa din ansökan! Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdagen för annonsen.

Vid frågor om tjänsten kontakta Johan Forsberg / Director Revenue, Distribution & Online Sales på 031-750 89 56 eller johan.forsberg@gothiatowers.com

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden – engagemang, samarbete och mod – är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Anställningens omfattning HeltidAnge i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02