Annons
Annons

Concept & Development Manager

Compass Group

Vill du vara med och skapa den bästa smakupplevelsen för framtiden? Vi expanderar nu vårt team och söker dig som vill vara med på en spännande resa med möjlighet att driva och utveckla Compass kulinariska matstrategi med hållbarhet i fokus. Bli en del av vårt engagerade team!

Compass Group gör en storsatsning på att ligga i framkant både när det gäller hållbarhet, näringsinnehåll och matupplevelser. Vårt Culinary team inom Compass Group Sverige leds av vår Culinary Director Krister Dahl som tillsammans med Svenska Kocklandslaget bland annat vunnit fyra OS-guld i Culinary Olympics, ett OS-brons, två World Cup-guld och två World Cup-silver.

Krister Dahl har skräddarsytt ett team som besitter stora kunskaper inom alla de verksamhetsområden vi arbetar med för att överträffa gästernas förväntningar. Vi söker nu ett nytt tillskott till vårt Culinary-team, en Concept & Development Manager! Tjänsten utgår ifrån Göteborg eller Stockholm.

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder dig en intressant blandning av kreativa arbetsuppgifter och stort utrymme för egna initiativ. Du driver koncept och utbildningsarbete i skapandet och implementation av nya kundlösningar med fokus på mat och dryck. Du arbetar framåtriktat och ser nya möjligheter utifrån våra flöden och möjliggör att bästa resultat uppstår i arbetet som pågår i våra kök.

  • Planera, följa upp och utveckla våra koncept och menyer tillsammans med kulinariska teamet.
  • I nära samarbete med Commercial, Marknad och Operations driva framtagandet av nya kundlösningar med fokus på mat/dryck.
  • Utifrån konsumentinsikter utveckla nya idéer och produktprototyper.
  • Ansvara för att leda och utveckla Culinary Studio utbildning
  • Ansvara för event och kundträffar i syfte att inspirera och sälja in vårt erbjudande till kunder.
  • Delta vid externa matforum för att hålla koll på mattrender inom samtliga sektorer.
  • Söka nya och kvalitativa partnerskap med externa organisationer för att förbättra vårt erbjudande.

Vi söker dig som har en relevant utbildning och minst fem års erfarenhet av en liknande roll. Du är trygg i att stötta chefer och medarbetare samt att driva strategiska och operativa frågor. Du ser dig som en trendspanare på marknaden, med förmågan att omsätta insikter till affärsdrivande koncept och aktiviteter för våra kunder.  Du har en stor passion för mat och förståelse för kulinariska trender, råvaror och ingredienser. Har du erfarenhet från liknande tjänst inom besöksnäringen eller andra livsmedelsrelaterade branscher ser vi det som en stor fördel.

Som person är du driven, tar initiativ och är beslutmässig. Du vågar tänka nytt och har en god strategisk och analytisk förmåga. Genom ditt proaktiva och kreativa förhållningssätt samt din starka sociala och kommunikativa förmåga driver du förändringsarbete på ett ödmjukt sätt. Din positiva inställning och ditt driv gör att du har lätt för att skapa goda och professionella relationer på alla nivåer i organisationen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Om Compass Group
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. www.compass-group.se

Sök tjänsten idag!

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten?
Kontakta Elsa Melander, HR-Specialist på elsa.melander@compass-group.se eller Krister Dahl, Culinary Director på krister.dahl@compass-group.se

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/

Ansvarig rekryterare

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02