Annons

COO (Chief Operating Officer)

Helio

Att vara COO på Helio betyder att du har ansvar för helheten och får varje dag att fungera som en väloljad maskin på alla våra 8 anläggningar. Du har djup förståelse för service och vad det innebär att skapa kundupplevelser som människor aldrig glömmer. Vi är kända för vårt personliga sätt och det-löser-sig-attityd, och du kommer att vara personen som ser till att båda rekrytera våra nästa stjärnor och coachar våra befintliga till nya stordåd. Du är chef för våra 7 Site Managers som i sin tur är ansvariga för de olika anläggningarna.

Vi jobbar både med medlemmar (som har sitt kontor hos oss), mot externa kunder som bokar event eller mötesrum och dessutom med mat och dryck till båda dessa kundgrupper. Du kommer vara den som sätter strukturen i driften och se till att alla våra 8 anläggningar levererar i världsklass.

Med Helio vill vi skapa framtidens kontor, och du kommer att hamna mitt i ett motiverat gäng med kollegor som tar sin uppgift både på fullaste allvar – och med en klackspark när det behövs.

KVALIFIKATIONER

Ansvarsområden:

– Övergripande ansvarig för att alla Helio-anläggningar levererar en fantastisk kundupplevelse.

– Närmaste chef för våra 7 Site Managers som ansvarar för den dagliga driften på varje anläggning.

– Bygga intern struktur över hela bolaget; att samordna rutiner, inköp, system och processer för hur vi gör varje dag på Helio.

– Ansvarig för rekrytering, coaching och träning av personal, såsom framtagande av manualer, onboarding och andra stödverktyg för att leverera en fantastisk kundupplevelse.

– Ansvara för att uppfylla våra KPIer och lönsamhetsmål på alla anläggningar. Säkerställa att samtliga team på Helio-anläggningar förstår och arbetar för att uppnå rätt lönsamhet.

Du rapporterar direkt till VD och är del av ledningsgruppen med ett övergripande ansvar för att leda bolaget mot våra långsiktiga, strategiska mål.

Vem är du som person:

  • Du är nyfiken och älskar att träffa människor
  • Du är social med massor av energi och har en förmåga att entusiasmera människor runt dig.
  • Du har djup förståelse för service och har haft ledande befattningar under flera år inom service eller liknande verksamheter.
  • Du är en tydlig och erfaren ledare av människor och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har troligtvis jobbat i verksamheter med geografiskt utspridda enheter tidigare.
  • Du har god vana vid att jobba med digitala tjänster och system. Vi jobbar med ett flertal olika system som samverkar över hela bolaget för att kunna leverera bättre service till våra medlemmar.
  • Akademisk examen är meriterande.

Hos oss kommer du att:

  • Bli en del av ett växande företag där du kommer att stora möjligheter att påverka din egen roll
  • Vara med på insidan av ett globalt skifte i hur människor arbetar på kontor
  • Bli en del av vårt gäng med roliga kollegor, regelbundna AWs och aktiviteter
  • Ha schyssta villkor: kollektivavtal, försäkring, friskvårdsbidrag och allt annat du behöver för att kunna göra ett riktigt bra jobb hos oss.

Anställningen är heltid med tillträde enligt överenskommelse. Din närmaste chef är VD Patrik Åström.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte innan du skickar in! Vi kommer att göra kunskap- och personlighetstester för den här positionen.

OM FÖRETAGET

Ända sedan 1998 har Helio strävat mot att bli den bästa platsen för att växa dina idéer. Idag har vi åtta platser med coworking spaces, eventytor, mötesrum och ett community med hundratals medlemmar, som spänner från ängelinvesterare till eSport-team och startups inom allt från drönare till ekologiskt kaffe.

Stora idéer skapas inte på egen hand, och genom att krocka branscher och människor tror vi att vi kan skapa miljöer för att växa ditt företag och nätverk. Vi vill vara en plats där ett möte vid kaffemaskinen eller en workshop kan bli det första lilla steget till något som kan förändra världen.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02