Annons

Creative Chef

Noot Nordik Kitchen

Noot Nordik Kitchen är en restaurang som med ambition och nyfikenhet levererar moderna rätter baserade på lokala och säsongsanpassade råvaror. Men misstolka oss nu inte, det är inte fråga om fine-dining. Tanken är snarare en prisvärd och intressant meny som tilltalar de många – ett lagom stort smakäventyr. Visst, det låter kanske som en motsättning. Och det är ju här du kommer in i bilden. Med din förmåga att förädla det fula till något fint och gott kommer motsättning kännas lika solklar som pesto på morotsblast.

Så vem är du egentligen?
Tja, du är väl du. Vem skulle du annars vara? Du gillar utmaningar och ser dig själv som någon som har bra koll på mattrender och hållbarhet. Du är en tydlig ledare som inspirerar och motiverar andra.
Att jaga rätt på bra leverantörer ser du som en spännande uppgift som bara gör slutresultat mer intressant. Sen att du dessutom alltid vill väl och gillar ditt jobb är ju faktiskt en självklarhet.

Som ledare för köket kommer du ansvara för att:
Utveckla och leda köket i linje med vårt koncept.
Coacha och inspirera dina medarbetare.
Leverera hög kvalitet samtidigt som du har full kontroll på inköp, marginaler och lönsamhet.
Säkerställa att hygien och säkerhetsföreskrifter efterföljs.
Kontrollera och analysera avdelningens kostnader på en daglig basis och vidta nödvändiga åtgärder vid negativa trender.

Som vår nya ledare ser vi att du har:
Tidigare erfarenhet av liknande roll.
Ett starkt kommersiellt fokus.
Höga ambitioner och är driven att överträffa gästens förväntan.
Ett kreativt tankesätt och är kommunikativ.

Vilka är vi?
Vi tillhör hotellkedjan Radisson Blu, det innebär vissa riktlinjer att följa men också trygghet ifråga om avtal, arbetstimmar och löner. Vårt hotell har genomgått en spännande förändringsfas där Noot Nordik Kitchen spelar en viktig roll. Vi erbjuder goda möjligheter till utveckling, både i Sverige och internationellt. Dessutom är vi väldigt stolta över alla fina kollegor som kommer välkomna dig.

Kontakt
Namn: James McKellar
Titel: Director of Food & Beverage
Epost: james.mckellar@radissonblu.com
Telefon: 031-758 50 00

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidare
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lönevillkor: Fast

Om företaget
Noot – Radisson Blu Scandinavia Hotel.
I april 2019 öppnade vi en helt ny restaurang på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Med bästa läget i stan och helt nya lokaler skapar vi en skön mötesplats för såväl hotellgäster som göteborgaren.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02