Annons

Creative Content – Food & Beverage

Svenska Mässan Gothia Towers

Vi är på en spännande resa – vill du bli en del av den och påverka vår utveckling?

I rollen arbetar du verksamhetsnära med att konceptutveckla vår mässverksamhets restaurangkoncept och upplevelser.

Vem är du i denna roll? Engagerat och ödmjukt tillsammans med våra team i huset, möter du upp med att skapa utbud som gästen vill ha såväl som få det att fungera praktiskt och effektivt. Med analys och uppföljning skapar du sunda resultat genom rätt satsning och planering.

Resan vi ser fram emot – är att du är med och skapar nytt tänk i vårt utbud, konceptupplägg samt arbetssätt att förverkliga det med.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av merförsäljning, produktexponering, målgruppsanpassade och effektiva flöden.

Du har viss kunskap om mat & dryck, som är det innehåll vi säljer i dessa enheter, och har en erfarenhet av hur försäljningsflöden måste fungera för att nå önskad potential vid högt tryck. Du är en kreativ konceptutvecklare och trendspanare. Du gillar analys, uppföljning och nyckeltalsbaserat estimatansvar.

Som person är du är en social lagspelare och ödmjuk samtidigt är du driven, fokuserad och inte rädd för att tänka nytt – detta är en kombination som gör att du sticker ut. Du kommer arbeta med många olika team för att verkställa visionen vilket gör detta till en viktig egenskap. Du gillar också att ”stå på scenen”, och vill ta plats i alla de forum du deltar i för att forma utvecklingen. Och framför allt gillar du att ha kul på jobbet!

Denna roll rapporterar till Director of Creative Content & Banquet Event och ingår i dess ledningsgrupp. Arbetstider varierar och kan förläggas både vardag, kväll och helg.

Vill du bli en av oss?
Skicka in ditt CV och personliga brev via vår hemsida senast 20 oktober 2021. Vi intervjuar löpande så ansök redan idag.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Director of Creative Content & Banquet Event: lena.kallevik@gothiatowers.com

Välkommen med din ansökan!

Var kommer du att jobba? Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02