Annons

Destinationschef

Destination Järvsö

Järvsös viktigaste person!

Är inte du. Det är alla som bor i och besöker Järvsö, men nu kan du få en av huvudrollerna när vi tillsammans fortsätter utveckla och leverera äkta upplevelser i världsklass.
Vi söker dig som vill ta ett tydligt ledarskap genom att samordna besöksnäringens aktörer, stärka och utveckla Järvsös varumärke på ett inkluderande och hållbart sätt. I Järvsö ser vi besöksnäringen som ett medel för att utveckla bygd och samhälle och vår framgång bygger på ett genuint samarbete mellan destinationsbolaget, aktörer, lokalsamhället, Ljusdals kommun och Hälsingland. Det är avgörande att du delar dessa värderingar med oss.

Om Destination Järvsö
Destination Järvsö AB ägs av 70-talet aktieägare som tillsammans samlar 150-200 aktörer som gemensamt har ett viktigt delägarskap och anser att besöksnäringen är en grundläggande faktor för att skapa en levande och attraktiv bygd. I bolaget ingår fyra verksamhetsområden: turistbyrå, logiförsäljning/förmedling/bokning, marknadsföring och destinationsutveckling.

Vi är ett team på sju heltidsanställda, plus säsongspersonal samt en bolagsstyrelse bestående av sju personer. Vi samordnar besöksnäringen i Järvsö och Ljusdal kommun med omnejd. Destination Järvsö AB är en samhällspolitisk aktör som driver och engagerar sig i frågor som rör besöksnäringen lokalt, regionalt men också nationellt tillsammans med Ljusdal Kommun och Region Gävleborg. Genom våra utvecklingsprojekt tar vi fram och utvecklar affärsmodeller av, med och för våra aktörer.

Om uppdraget
Som Destinationschef i Destination Järvsö AB är ditt övergripande mål att stärka och utveckla Järvsö med omnejds varumärke och attraktionskraft på ett långsiktigt hållbart och inkluderande sätt där alla lokala aktörer är viktiga medspelare. Dina huvuduppgifter är att agera som en genomförande ledare som med energi, glädje och entusiasm leder, samordnar och följer upp destinationens verksamheter. Du ska initiera insatser inom produkt- och evenemangsutveckling samt bidra till stärkt finansiering genom verksamhetsutveckling och olika utvecklingsprojekt. I rollen ingår personalansvar, verksamhetsplanering samt resultat och budgetansvar. Din vardag kommer att vara en blandning av mycket operativt arbete blandat med strategier och långsiktig framtidsspaning. Du rapporterar till styrelsen.

Om dig
Vi tror att du behöver ha erfarenhet av:
• Ledarskap
• Marknadsföring och sociala medier
• Försäljning och ekonomi
• Drivit och administrerat ett bolag
• Affärsutveckling
• Jobbat inom besöksnäring och platsutveckling

Du är en utåtriktad ledare som kan inspirera och engagera våra avtalstagare och vår personal i det gemensamma utvecklingsarbetet.
Du är tydlig, drivande, kommunikativ och trivs utmärkt med att synas i olika sammanhang.
Du kan tänka nytt och ser möjligheter.
Du kan och förstår marknadsföring genom sociala medier.
Du arbetar projektorienterat med avgränsningar och tydliga mål.
Du känner ett starkt lokalt ansvar och engagemang och går i gång på att bidra till en långsiktigt hållbar destination.
Du är en god lyssnare som har fingertoppskänsla i sociala sammanhang och förstår att utvecklingsprocesser kan ta tid.
Du älskar att få folk att trivas och växa samt jobbar teamorienterat
Arbetet är placerat i huvudsak i Järvsö och vi ser det som en förutsättning att du bor och är skriven i Ljusdals kommun med omnejd.

Skicka din ansökan till jobb@jarvso.se senast den 17 mars. Läs mer om tjänsten här
Urval kan komma att ske löpande så skicka in din ansökan omgående. Har du frågor kring tjänsten ring rekryteringskonsult Towe Lööv på 070-1903294.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02