Annons
Annons

Destinationsdirektör

Hesselby Slott

Stockholm Meeting Selection är en familj av unika mötesplatser. Hos oss kan våra gäster ha konferens i en brödfabrik, checka in på en staycation eller träna på Sveriges bästa idrottsanläggning. Men viktigast av allt – hos oss kan de uppleva livets goda.

Tycker du som vi att musik är livet? Då kan du vara den Destinationsdirektör till Hesselby Slott som vi söker. Tysta rum är inget för dig, nej det ska var musik, liv och rörelse. Nu söker vi dig som vill vara med och skapa gästupplevelser som både hörs och som det svänger om på Hesselby Slott, Sveriges musikslott. Hesselby Slott är en samlingspunkt för musiker, artister och alla som gillar musik – hoppas du också vill vara med på resan!

På Hesselby Slott står musiken i centrum, här finns hotellrum inredda av svenska musikartister och en miljö som är inspirerad av musikhistorien. Vi erbjuder 70 hotellrum, 14 mötesrum, restaurang och ett orangeri. Hos oss är också våra fyrbenta vänner välkomna.

Vem är du:
Som person är du öppen, positiv, framåtlutad, lösningsinriktad med ett stort engagemang och ett genuint musikintresse. Du skapar delaktighet bland personalen och har lätt för att motivera dina medarbetare att nå höga gemensamma mål.

Att driva och utveckla det kommersiella tänket och se intäktsmöjligheter kommer naturligt för dig. Du drivs av utveckla destinationen och vidareutveckla marknadspositionen. Med ditt team omvandlar du utbud till attraktiva erbjudanden. Du motiveras av att skapa resultat och är självgående. Du har tidigare haft budget- och resultatansvar.

Vi ser följande egenskaper hos dig:
• Problemlösare med ett helikopterseende.
• Flexibel, strukturerad och noggrann och kan med lätthet fatta beslut.
• Utmärkt samarbetsförmåga men samtidigt kunna arbeta självständigt.
• Positiv och kreativ. Utmanar och ser möjligheter.
• Representativ och lyhörd.
• Rak och effektiv kommunikation, lagarbete och produktivitet med en positiv serviceattityd mot gäster och kollegor.

Om tjänsten
Totalansvar för verksamheten med fokus på lönsamhet, nöjda gäster och medarbetare. Kommersiellt driv i kombination med kostnadseffektiv och strukturerad drift. Ansvara för och utveckla gästupplevelsen i alla segment och löpande utveckla utbud, koncept och destinationens varumärke. Du är ytterst ansvarig för verksamhetens budget, resultat, nyckeltal och prognoser.

Med ditt team är du ansvarig för att skapa och vidareutveckla hotellets marknadsposition och att konceptualisera F&B-verksamheten med hög lönsamhet. Du arbetar aktivt med försäljningen och genomför visningar på hotellet i samband med kundbesök och potentiella affärer.

Vad vi erbjuder:
Vi är en entreprenörsdriven organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och bidra i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr om oss våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill. Hos oss är även våra fyrbenta vänner välkomna. Vår mission är att bjuda våra gäster på Livets Goda varje dag och vi hoppas såklart du också uppskattar det goda i livet.

I vår hotellgrupp ingår Hesselby Slott, Lejondals Slott, Åkeshofs Slott, Ulfsunda Slott, Skytteholm Hotell & Konferens, Näsby Slott, Rosersbergs Slottshotell, Villa Lovik, Bosön, Sturegatan 15, Restaurang Hantverket, Lilla Slottskrogen & Restaurang Råkoko.

Du rapporterar till VD. Anställningen är heltid/tillsvidare, efter 6 månaders provanställning.

Kontakt
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit – Vi rekryterar för besöksnäringen.

För frågor om tjänsten:
Kontaktperson: Niclas Ingwall
Tel: 070-648 62 47
niclas.ingwall@growisit.se

Sista ansökningsdag är 2022-11-13 men vi genomför urval och intervjuer löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02