Annons
Annons

Det finns ett liv efter jul! Hovmästare till Hotell Kristina i Sigtuna

Hotell Kristina är ett 4-stjärnigt, familjedrivet och personligt konferenshotell med höga krav på kvalitet. Hotellet är beläget i Sigtuna stad, 15 minuter från Arlanda, mitt emellan Stockholm och Uppsala! Vi gillar att överraska och att överträffa våra gästers förväntningar! Våra ledord är: Spänst, kultur och hållbarhet och vi har ett koncept som vi kallar för ”Art-eco”! Vi är stolta över att ha dubbla KRAV-märken, vilket innebär att mer än 50% av maten och drycken vi serverar är ekologisk.

Varmt välkommen att utveckla och bli en del av Hotell Kristina:

Till vår restaurang söker vi en mat- och vinintresserad hovmästare.

Som hovmästare hos oss ansvarar du för den dagliga driften av allt från kaffepauser till festmiddagar. Då du kommer att planera arbetet och leda personalen är det viktigt att du har några års erfarenhet av liknande tjänst och av personalansvar.

Vi ser gärna att du är intresserad av ekologiska råvaror och att du har vin- och dryckeskunskap.

Tjänsten är på heltid med början i januari 2018. Vi kommer att hålla löpande intervjuer, så tveka inte, skicka in din ansökan redan nu! Vid frågor ring Christofer på 073-234 42 11 eller Andreas på 070-752 87 91, eller maila din ansökan till christofer@hotellkristina.se före den 4 Januari. Varmt välkommen till oss!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02