Annons
Annons

Detaljplanerare

Skogshem & Wijk

Vi vill ha dig som vår nya Detaljplanerare på Skogshem & Wijk!

Du vill möta dina gäster med ett stort leende, för service är det som du älskar.

Skogshem & Wijk erbjuder inte bara en inspirerande och vacker miljö som kombineras med sköna sängar och god mat, utan allt från stora event till mindre personliga möten, fester och aktiviteter. Våra kunder är här för att få en upplevelse tillsammans och vi vill skapa rätt förutsättningar för att de ska få ett lyckat möte.

Nu söker vi en Detaljplanerare som kan uppfylla våra kunders önskan och som hjälper oss att skapa den där gästupplevelsen i världsklass. Du har rätt känsla, inställning och kunskap att vägleda våra kunder genom noga planering, uppföljning och relationsbyggande. Vi strävar efter att de ska återvända till oss år efter år så vi håller kontakten genom många telefonsamtal och möten. Dina kollegor är ett gäng generösa, roliga och hårt arbetande personer som stöttar varandra och jobbar tätt tillsammans, därför vill vi även att du har den drivkraften och viljan att samarbeta. Vissa perioder har vi ett extra högt tryck på gäster och det finns stunder när det behövs ett extra par händer. Vi ser då till att hugga i där det kan behövas för stunden, vilket till exempel kan vara att ställa i ordning en möteslokal eller gå ut med tallrikar i restaurangen. Då ditt jobb till stor del kommer att bestå av att kommunicera med kunden är flytande svenska och goda kunskaper i engelska en förutsättning. Fler språk ger såklart en stjärna i kanten. Dina arbetsverktyg är dator samt telefon så där ska du ha vana och god kunskap.

Dina arbetsuppgifter blir följande:
• Ansvara för detaljplanering av våra möten och events, projektleda
• Organisera, planera och följa upp bokningar
• Vara den naturliga länken mellan bokning/sälj och driften
• Hantera ändringar i bokningar och säkerställa en säker och proffsig drift
• Ta emot mötesgrupper och vara en del av ordinarie konferensdrift
• Ta hand om visningar och leda möten med kunder
• Arbeta med merförsäljning & fakturering
• Bidra till avdelningens nyckeltal
• Samarbeta med övriga avdelningar

Vi erbjuder dig både ett underbart gäng härliga kollegor och sen en av de vackraste miljöerna. En storslagen natur som bär upp alla våra årstider. Gillar du att träna kan vi servera dig fina möjligheter. Hos oss är man aldrig fullärd och det gillar vi, utbildning och utveckling uppmuntras. Eftersom vi ligger mitt i den vackra naturen går här heller inte tunnelbanan var 10e min, vilket innebär att det är en fördel med körkort och egen bil.

Tjänsten är heltid tillsvidare och arbetstiden är enligt överenskommet schema, i första hand kontorstid från måndag till fredag, men även vissa kvällar och helger.

Tillträde snarast 2022. Uttagning sker löpande.

Vi hoppas att vi hörs och ses snart!

Kontakt
Hotellchef Cecilia Aldor
Tel: 08-731 42 45 mob:0733-82 17 34
personal@skogshem-wijk.com

Här kan du läsa mera om oss: skogshem-wijk.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02