Annons
Annons

Director Distribution & Revenue Management

Best Western Hotels & Resorts

Best Western Hotels & Resorts är världens största hotellkedja av privatägda hotell med fler än 4200 hotell. I Skandinavien har vi närmare 200 hotell varav majoriteten i Sverige. Kedjan har en väldigt positiv utveckling och växer kraftigt.

Om tjänsten

Rollen innebär ett ansvar för kedjans distributionskanaler, prisstrategier och prisoptimering. Genom att kedjan inte äger sina hotell är utgångspunkten för arbetet att utveckla och implementera strategier som gör de individuella hotellen mer framgångsrika. Rollen ansvarar även för analys och framtagande av kommersiella beslutsunderlag. Teamet som arbetar med distribution och revenue management består av fem personer varav två är placerade i Köpenhamn och Oslo. Rollen innebär även kontakter med Best Western Hotels & Resorts huvudkontor i USA.

Som person är du analytisk och strategisk och ser det större perspektivet. Du är även en god kommunikatör med förmågan att informera och inspirera. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet från arbete i liknande roller.

Rollens placering är på Best Western Hotels & Resorts Skandinaviska huvudkontor i Sundbyberg.

Välkommen med din ansökan till Country Manager Sweden, Johan Michelson, via johan.michelson@bestwestern.se Senast 9 februari vill vi ha din ansökan.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02