Annons

Director of Food & Beverage

Svenska Mässan och Gothia Towers

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.

Vi söker nu en engagerad och driven Director of Food & Beverage!
Är du en entusiasmerande coach 86 meter upp i luften? Och en lika målinriktad affärsutvecklare nere i den digra vinkällaren? Får du precis som vi en skön känsla i magen av att leverera det där lilla extra som skapar en gästupplevelse utöver det vanliga? Många säger det, men hos oss är det verkligen människorna som gör skillnad. Här jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat team för att ge helhetsupplevelser till miljontals besökare från jordens alla hörn. Nu letar vi efter dig som har passion, drivkraft och ledaregenskaper att utveckla både affärer, koncept och människor. Är det du som är den nya Director of Food & Beverage för våra restauranger Heaven 23, Ristoria, West Coast, Twentyfourseven och Upper House Dining.

Ansvarsområde
– Leda och driva strategiska och framtida projekt tillsammans med management teamen
– Analysera nyckeltal med fokus på att öka och maximera resultatet
– Planera och koordinera events med Marknadsavdelningen
– Ett nära samarbete med F&B Revenue Manager för optimering av intäkter
– Ansvara för kvalitet och gästnöjdhet
– Du ingår i ledningsgruppen för affärsområdet Hotell och Mat & Dryck

Dina erfarenheter och kunskaper
– Relevant utbildning eller arbetserfarenhet som kan likställas
– Har en djup och bred kunskap inom mat och dryck
– Erfarenhet av att leda chefer
– Gott affärsmannaskap och vana vid att arbeta med nyckeltal och finansiella mål
– Mycket god förståelse för hur man etablerar en hög servicenivå och hur det påverkar helhetsupplevelse

Som person är du
engagerad, utåtriktad och ansvarstagande. Du är coachande och entusiasmerande som person som har förmåga att skapa ett sälj- och gästorienterat ledarskap. Dina ledaregenskaper karaktäriseras av lyhördhet, prestigelöshet och tydlighet.

Vi erbjuder en utmanande och rolig position i ett spännande företag med en hög utvecklingspotential. Tjänsten är tillsvidareanställning och heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan och kontakt
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Elisabeth Thomson, Hotell- och Restaurangdirektör, tel 031-750 89 20. Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 oktober. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista publiceringsdag.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Svenska Mässan Gothia Towers!

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Gothia Towers utsågs 2017 och 2018 i Visitas arbetsgivarundersökning till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Svenska Mässan och Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden – engagemang, samarbete och mod – är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt.

Anställningsvillkor
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Individuell lönesättning

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02