Annons
Annons

Direktör till hotellpärla i Växjö

Clarion Collection Hotel Cardinal

Är du Clarion Collection Hotel Cardinals nya hotelldirektör?

“Personlig, varm, ödmjuk, öppensinnad, omtänksam, engagerad, humoristisk och bra lyssnare. En som ställer upp och som kavlar upp ärmarna när det behövs. Empatisk, tydlig och en bra förebild.” Så säger våra kollegor på Clarion Collection Hotel Cardinal när de får frågan om vilka egenskaper som är viktiga hos deras nya hotelldirektör. Vi kan inte annat än hålla med. Är det du?

Om tjänsten:
Clarion Collection Hotel Cardinal är beläget i en tidstypisk byggnad från 1929, som en gång i tiden var biosalong. Hotellet grundades i början av 1980-talet av Per Gunnar Sundberg, som snabbt blev känd i lokalpressen som Växjös hotellkung. Per Gunnar värnade alltid om servicen och det var inte ovanligt att stamgästerna blev hämtade på flygplatsen i hans egna Rolls Royce. Nu söker vi en ny Per Gunnar-personlighet som ska driva hotell vidare i samma serviceanda, med eller utan Rolls Royce.

Om dig:

  • Du är modig och älskar att ta dig an utmaningar.
  • Du fattar snabba och kloka beslut.
  • Ditt fokus är på effektiv drift och försäljning.
  • Du jobbar högt och lågt och hugger in där det behövs.
  • Du är en stark ledare och älskar att se dina kollegor växa.
  • Du har ett stort nätverk i Växjö och gillar att ligga steget före.
  • Du är bäst på att driva hotell och älskar att tävla. Att ligga på topp är en självklarhet för dig.

Vi erbjuder dig:

En härlig arbetsmiljö på en inspirerande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av underbara kollegor bidrar du med din arbetsglädje och ser till att hotellet når fantastiska resultat. Vill du jobba i ett spännande företag med utvecklingsmöjligheter? Då har du kommit rätt.

Clarion Collection har 48 hotell och är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncern med över 16 000 anställda och hotell på över 100 destinationer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Frågor?
Kontakta Richard Svartvik, Driftsdirektör Sverige/Lettland för mer information. +46703 42 20 91

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02