Annons
Annons

Distriktsansvarig Vegas

Svenska Spel

Trivs du med ett rörligt arbete som innebär många kontakter och där ingen dag är den andra lik? Då ska du söka jobbet som DA för Vegas!

Vi söker nu en Distriktsansvarig för Vegas, med placeringsort Göteborg, som vill vara med och bidra till vår fortsatta utveckling. Du kommer att ingå i en grupp med 12 Distriktsansvariga som representerar oss i hela landet.

Jobba för en större upplevelse
Ditt uppdrag är att genom uppsökande verksamhet ansvara för en god dialog med Vegas befintliga och potentiella affärspartners inom restaurang- och bingobranschen. I uppdraget ingår bland annat utbildning, etablering och genomförande av aktiviteter i ditt distrikt med syfte att erbjuda en kundupplevelse i världsklass. Du planerar ditt arbete självständigt och ansvarar för att etablera och underhålla långsiktiga relationer med affärspartners inom ditt distrikt.

En mycket viktig del i arbetet är att etablera nya spelplatser som tillför ett positivt värde för Vegas och Svenska Spels varumärken ur kundupplevelse- och spelansvarsperspektiv med god ekonomi.

Som Distriktsansvarig ser du till att upplevelse- och spelansvarsåtgärder genomförs och efterlevs ute hos våra affärspartners på ditt distrikt. Du har också ansvaret för inhämtning och leverans av korrekta handlingar från affärspartner som efterfrågas av Lotteriinspektionen och/eller krävs för speltillstånd samt underlag som Svenska Spel behöver internt.

Är du den vi söker?
För att trivas och leverera i rollen som Distriktsansvarig behöver du vara målinriktad, strukturerad och självdrivande då du själv planerar ditt arbete. Du är van att etablera förtroendefulla relationer och har fingertoppskänsla som gör att du kan anpassa din stil och din kommunikation i mötet med befintliga och potentiella affärspartners.

En viktig arbetsuppgift är att presentera våra kampanjer och nyheter och att hålla utbildningar för affärspartners och deras personal. Det förutsätter att du är bekväm med att vara i fokus och presentera och att du gör det på ett trovärdigt och entusiasmerande sätt.

Vi välkomnar ansökningar från dig som har:

  • fullföljt gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning
  • minst 2 års erfarenhet av försäljning B2B med dokumenterat goda resultat
  • gedigen vana av att arbeta med Officepaketet och något/några CRM-system
  • mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och i skrift
  • B-körkort.

Säljutbildning, språkkunskaper utöver svenska samt erfarenhet från vår bransch är meriterande.

Upplev Svenska Spel
Att jobba på Svenska Spel rymmer många upplevelser. Vi är svenska folkets spelbolag som förebygger spelproblem, som sponsrar idrottsrörelsen på alla nivåer och låter vinsten gå tillbaka till samhället. Hos oss kan du känna pulsen, våga drömma stort och stolt erbjuda spel som är till glädje för alla. Vi är omtänksamma kollegor som tar fram det bästa hos varandra, vi har ledare som utmanar och stöttar, vi investerar i dig, din hälsa och kompetens. Du kommer spela en viktig roll när vi skriver nästa kapitel i Svenska Spels historia. Nu satsar vi framåt för en ännu större upplevelse – för våra kunder, för samhället, för dig.

Ansökan och kontaktuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborgsområdet. Vi gör urval löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen till Vegas och Svenska Spel!

För frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Stigh Sameland på telefon 010-120 33 88 eller per e-post: stigh.sameland@svenskaspel.se

Facklig kontakt i denna rekrytering är Maria Schubert som nås på telefon 010-120 79 10 eller per e-post: maria.schubert@svenskaspel.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02