Annons

Doorman

Grand Hôtel

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Som ett av Skandinaviens ledande femstjärniga deluxe hotell kombinerar Grand Hôtel en rik historia med ständig utveckling och förfining. Hotellet har idag 279 rum, varav 34 är sviter. Den mest spektakulära är Prinsessan Lilian sviten på hela 330 kvm. Här finns dessutom sex restauranger; Verandan, Terrassen och Cadierbaren samt Mathias Dahlgrens restauranger, ett förstklassigt spa samt 24 konferens- och festvåningar. Lokalerna rymmer två till över 1000 personer, där de historiska Vinterträdgården, Spegelsalen och Bolinderska Palatset kompletteras med nya, modernt inredda, lokaler. Bakom kulisserna kan vi stoltsera med en floristavdelning, egen tapetserarverkstad, styck bod, kallskänk, konditori och olika á la carte-kök samt vinkällare och Room Service.

Grand Hôtel är en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi, med passion och stolthet, minnesvärda upplevelser för våra gäster. Grand Hôtel är ett helägt dotterbolag till FAM AB och det enda hotellet i Sverige som är med i Leading Hotels of the World.

Till Receptionen som idag består av ett tiotal medarbetare söker vi en Doorman.

Vår Doorman hälsar gästerna välkomna för att sedan ett dygn eller flera senare även hälsa dem välkomna tillbaka. En viktig funktion för att ge ett gott första och sista intryck.

De huvudsakliga uppgifterna är att vara hotellets ansikte utåt, assistera gäster vid ankomst och avresa och hela tiden kvalitetssäkra och leverera en femstjärnig service. Att se till att den nya entrén är snygg och välstädad.

Du kommer att svara på frågor om omgivningen och hotellet. Hjälpa gästerna med att lösa enklare problem. Ge vägbeskrivningar, beställa taxi och limousin. Du kommer hämta och lämna bagage tillsammans med dina kollegor i Front Office samt arbeta nära Concierge i gästrelaterade frågor.

Vi söker en person som är självgående, strukturerad och har mycket energi. En person med hög social kompetens och som brinner för uppgiften. Du som söker har ett par års erfarenhet från serviceyrke, gärna hotell med internationell inriktning. Du bör ha god kunskap om Stockholm och dess närområde. Du har körkort med minst behörighet B och du talar svenska och engelska obehindrat.

Grand Hôtel som arbetsgivare erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en femstjärnig internationell miljö. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Lön och tillträde enligt överenskommelse. Arbetstider efter rullande schema där kvälls och helgarbete förekommer.

Vi arbetar med personalvård och har bland annat en förmånsportal.
Värdesätter Du hg service och kvalitet är Du välkommen med Din ansökan till jobb@grandhotel.se Du märker ämnesraden med Doorman.

Varmt välkommen ”To share a Grand Experience” www.grandhotel.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02