Annons
Annons

Driftsansvarig

Nötesjö Hotell & Konferens

Den idylliska Skånebyn Nötesjö ligger naturskönt, med betesmarker, skogar och vandringsleder alldeles inpå knuten. Här, mindre än en halvtimme från Malmö, Lund och Ystad och bara fem minuter från Malmö Airport, lever vi ett gott liv omgivna av Skånes vackraste natur. Här ligger Nötesjö Hotell & Konferens, ett litet hotell med stor potential och välrenommerad restaurang.

Nötesjö står inför en spännande utveckling och utökar nu teamet med en engagerad ledare som skall vara ansvarig för den dagliga driften, och som skall vara med och lyfta verksamheten till ytterligare höjder. Vi söker därför dig som drivs av service och värdskap, och som har erfarenhet av både hotell- och restaurangdrift. Tjänsten omfattar det dagliga operativa ansvaret för hotellet med 20 rum, den välrenommerade restaurangen samt möteslokalerna som rymmer upp till 80 personer.

Vi söker dig som är en van ledare och som med ditt ledarskap utvecklar och stimulerar andra att göra sitt allra bästa. Du ser helheten samt har ett öga för kvalitet i minsta detalj, och du har ett brinnande intresse för människor, möten, mat och dryck. Vi ser att du har ett siffersinne och är affärsmässig med fokus på nyckeltal. Vidare ser vi att du är strukturerad och noggrann, van att skapa och upprätthålla rutiner – och att du gillar att arbeta i team. Du rapporterar direkt till VD.
Om det här låter som du ser vi fram emot att få din ansökan! Intervjuer sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med People Development. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristina Windseth på 070-590 86 38, mail kristina@peopledevelopment.se, eller Karin Gustafsson på 0709-698 600, mail karin@peopledevelopment.se.
Tjänsten söker du via www.peopledevelopment.se.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02