Annons

Driftschef

Sabis Restauranger & FM

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Vi på Sabis söker nu en ny Driftschef till Sabis Restaurang & FM! Som Driftschef är ditt uppdrag att leda och utveckla ett antal av våra verksamheter som inkluderar restauranger, caféer, receptioner, konferensservice och övriga FM-tjänster så att vi uppnår våra övergripande mål; Bäst på kundupplevelser, ständig utveckling och tillväxt/lönsamhet.

Om rollen
Som Driftschef har du budget-, resultat- och personalansvar för ca 8-10 enheter. Enheterna ligger inom Stor-Stockholmsområdet och möjlighet till tjänstebil finns. Du ingår i ledningsgruppen för Sabis Restauranger & FM och rapporterar till affärsområdeschefen. Tjänsten är på heltid och du kommer att utgå från vårt kontor som ligger i Wenner-Gren Center, Norrtull. Vi arbetar alltid utifrån Sabis grundvärderingar; alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

I ditt dagliga arbete som Driftschef ingår att:
• Stötta och leda restaurang- och platschefer i deras dagliga operativa arbete
• Skapa och underhålla goda relationer med uppdragsgivare och kontaktpersoner för våra uppdragsavtal
• Driva försäljning och resultat på dina enheter
• Du jobbar nära dina medarbetare och har regelbundna uppföljningar med tydlig feedback
• Du jobbar aktivt med att utveckla våra kundproffs och ledarproffs
• Vara delaktig och drivande i att utveckla vårt affärsområde och få det att växa

Vi erbjuder dig
En ledarroll i ett stabilt familjeföretag där vi arbetar efter starka värderingar och mot en tydlig vision och mål. I en platt organisation har vi nära till beslut och ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!

Kvalifikationer
• Har varit ledare över chefer under minst ett par år
• God vana av att underhålla starka kundrelationer
• Flera års erfarenhet av framför allt restaurangdrift och gärna även service- och FM-uppdrag
• Stor kunskap i ekonomisk uppföljning och lönsamhet
• Körkort för bil

Egenskaper
• Coachande ledare – utvecklar sina ledarproffs och kundproffs
• Kundfokuserad – kan snabbt sätta sig in i kundens behov och förstå affären.
• Utvecklingsdriven – brinner för att ständigt utveckla kundupplevelser och kvalitet.
• Resultatorienterad – driver försäljning och lönsamhet.
• Socialt kompetent – du är en god kommunikatör och har lätt för att skapa professionella samarbeten.

Ledare inom Sabis har förmågan att:
Visa vägen
Vara förebild
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten kontakta tf Affärsområdeschef Katrina Wallroth Ström 072-553 13 95 eller katrina.strom@sabis.se

Välkommen med din ansökan! Alla ansökningar behandlas löpande men återkoppling sker först i augusti.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02