Annons

Driftschef för restaurang & hotell

Väderöarnas Värdshus

Längst ut i det bohuslänska havsbandet ligger Väderöarna. En andlöst vacker oas mitt ute i havet. Hit kan du resa året runt – sommar, vinter, vår och höst. Vi välkomnar både privata gäster och företag som söker en unik plats för kreativa möten och konferens.

Navet på ön är Värdshuset där vi har 16 hotellrum samt restaurang med plats för ca. 180 gäster, samt cafè och gästhamn.

Vår ambition är att erbjuda våra gäster en lugn oas långt ifrån stress och vardagsjäkt. Vi strävar efter att leverera service i världsklass och alltid hålla hög och jämn kvalitet.

Vi är certifierade av Smaka på Västsverige och jobbar i största mån med närodlade råvaror enligt säsong. Allt i vår rörelse genomsyras av Havet – maten, aktiviteterna & miljön.

Vi strävar efter att bli självförsörjande och Hållbarhet är ett viktigt ledord för oss. Vi renar havsvatten till dricksvatten, har varit plastfria i många år och tillverkar delar av vår egen el.

Väderöarna är en del av Kosterhavets Nationalpark. Ögruppen sägs bestå av 365 större och mindre öar och Storö-Ramnö där vi håller till användes som Lotsstation mellan 1754 och 1960-talet. Storön har en rik historia med bland annat hällristningar och rösen och man antar att det fanns Lotsar här redan under Medelåldern. Kring ön har man hittat ett levande korallrev och 2011 blev Väderöarna ett marint naturreservat. Tillsammans med Kosterhavet är Väderöarna landets mest artrika havsområde.

Norra Väderöarna och Väderöbod ägs av staten genom Statens Fastighetsverk – SFV arbetar långsiktigt med både natur- och kulturmiljöer. Länsstyrelsen ansvarar för Kosterhavets nationalpark för naturreservatets skötsel, uppföljning av naturvärden samt tillsyn av föreskrifter. Bohuslän Museum dokumenterar, vårdar och berättar om naturen och kulturarvet på Väderöarna. Det är ett rikt arv vi förvaltar och det är viktigt för oss att vår verksamhet förädlas på ett hållbart sätt.

Om rollen:
Som driftschef kommer du ansvara för hela restaurangverksamheten och dess utveckling parallellt med vår kökschef. Du jobbar aktivt med service, merförsäljning, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer att vara en stor del i den dagliga driften. Du har personalansvar, du tar hand om rekrytering och medarbetarsamtal. Planering av hotellstäd, allmänna utrymmen och utförande är en stor del av din roll.

Våra mycket populära saltvattensbadtunnor och bastu är igång varje dag, så underhåll samt merförsäljning kring dem ligger det stor prioritet på hos dig och dina medarbetare.

Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare genom att vara en bra förebild. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns. Du sporras av ett högt tempo och höga krav och du är beredd att jobba på när det behövs. Som restaurangansvarig kommer du att ingå i vår ledningsgrupp.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och erfarenhet. Gärna från säsongsbetonade anläggningar. Under arbetspassen erbjuder vi gratis personalboende.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02