Annons
Annons

Driftschef

Stadshusrestauranger

Vi söker nu en Driftschef till en av Stockholms mest anrika restauranger!

Du har en mycket stor affärsmässighet och drivs av att skapa goda affärer och nya möjligheter där nöjda kunder alltid är det viktigaste för dig. Du är genuint intresserad och har kunskap i gastronomi och har flera års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och festvåning som arbetsledare och chef. Hos oss kommer du att ha en viktig roll vad det gäller utvecklingen av vårt restaurangkoncept. Du är starkt kommersiell och drivs av att göra affärer och skapa nya möjligheter och produkter.

Du kommer att ha helhetsansvaret för restaurangverksamheten vilket innebär arbetsledning, utveckling och ekonomisk uppföljning tillsammans med Platschef som är den du rapporterar till.

Verksamhet och personal
Du kommer att leda, inspirera och utveckla våra restauranger inom à la carte, lunch och festvåning samt bankettverksamheten. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare, informera och skapa dialog känns självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra. Du arbetar mestadels administrativt men deltar självklart även i restaurangensdrift dag/kväll för att känna in verksamheten dess personal och gäster.

Du ingår i företagets driftgrupp och har ca 10 fasta medarbetare i ditt team och ett antal extraanställda. Utöver övergripande personalfrågor så ansvarar du för rekrytering av nya medarbetare, i samråd med platschef, tillsammans med restaurangchef och köksmästare.

Ekonomi och budget
Du är ansvarig för den ekonomiska rapporteringen, prissättning samt prognos- och budgetarbete för din verksamhet och har flera års dokumenterad erfarenhet av detta i tidigare yrkesroll. Du är även ansvarig för inköp av dryck och material för restaurangen, samt i samråd med köksmästaren, även för våra råvaror.

Egen yrkeserfarenhet av att arbeta i kök och/eller i matsal med festvåning, bankett samt á la carte är ett krav. Vi söker dig med erfarenhet från liknande tjänst och med en gedigen kunskap om konceptutveckling och med säljerfarenhet.

Kompetens och erfarenhet
Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom hotell & restaurang med inriktning ekonomi. Du är utbildad sommelier och har jobbat som det några år och har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av chefspositioner inom hotell och restaurang. Vidare har du mycket goda kunskaper inom ekonomi och har lätt för att sätta dig in i ekonomisystem och nyckeltal samt kan skapa ordning och struktur i verksamheten.

Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketets meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta i MOR lagersystem, kassa- , tidrapporteringssystem eller liknande system.

Anställning
Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning, med start i augusti eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning och är anslutna till kollektivavtal, Unionen och HRF, via Visita. Vi har friskvårdsbidrag och jobbar enligt årsarbetstidsavtal vilket gör att vi kan ha sammanhängande ledighet vid jul och nyår samt på sommaren till stor del.

Arbetstiderna följer verksamheten som är säsongsbetonad , högsäsongen är på våren och hösten, och består av dagtid, kvällar och helger.

Rekryteringsprocessen och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.

Frågor besvaras av Platschef, Madeleine Björk 08 – 586 218 02.

Välkommen till oss!

Krav
• Har eftergymnasial utbildning inom hotell & restaurang med inriktning ekonomi
• Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av chefspositioner inom hotell och restaurang.
• Egen yrkeserfarenhet av att arbeta i kök och/eller i matsal med festvåning, bankett samt á la carte är ett krav.
• Hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
• Meriterande
• Jobbat i MOR lagersystem, kassa- , tidrapporteringssystem eller liknande system

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02