Annons
Annons

Driftschef

Hotel Svea Simrishamn

Hotel Svea är ett välbesökt, familjärt trestjärnigt superiorhotell med 62 rum. Det är störst på Österlen, ingår i Best Western-kedjan och har plats för 120 boendegäster. Hotellet innehar nyrenoverade konferenslokaler med den absolut senaste tekniken och det största rummet tar upp till 130 personer. Det anrika, familjära & havsnära hotellet ligger mitt i pittoreska Simrishamn, med sina unika små gränder och sitt myllrande konstnärsliv, bara ett stenkast från tågstationen. I vår restaurang Piraten kan ni njuta av underbar havsutsikt och en god bit mat och dryck samt en välbesökt nybyggd trädgårdsbar.

Det är nu dags att ta nästa steg i vår utveckling och vi söker därför en erfaren och driven Driftschef!

Om rollen
Som Driftschef på Hotel Svea är du ytterst ansvarig för den traditionella och operativa verksamheten med resultat- och personalansvar. Du verkar för att totalupplevelsen av kvalitét, service samt gäst- och medarbetarnöjdhet är hög. I rollen som Driftschef är du närvarande i den dagliga driften och är inte främmande för att rycka in där det behövs. Du måste ha förmågan att lyfta blicken och tillsammans med vår ägare sätta och följa långsiktiga mål. Verksamheten leds av Driftschefen efter marknad/affärsplan, budget/prognos och du rapporterar direkt till Hotel Sveas ägare. Till din hjälp har du också engagerade medarbetare som med din guidning, lyhördhet och engagemang kommer att fortsätta utvecklas.

Din profil
Du älskar att vara mitt i verksamheten där det händer. Du är kommunikativ och närvarande bland såväl gäster som medarbetare och har en helhetssyn utan att tappa detaljerna. Som ledare guidar du genom att vara ett föredöme: en coachande, inspirerande och drivande ledare med en pragmatisk inställning som inte minst är viktig för att leda verksamheten in i framtiden! Du har en stark kommersiell förmåga och en vilja att driva affärer till hotellet. Vi förutsätter att du är affärsmässig och har en tydlig ekonomisk och analytisk kompetens. Vi utgår ifrån att du är väl insatt i digitaliseringen och du tar dig an hållbarhetsfrågormed kunskap och intresse. Du har genuin kunskap för mat och dryck med flerårig erfarenhet av hotell- och restaurangverksamhet. Vidare ser vi att du är ärlig med en ödmjuk personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet.

Meriterade:
· Eftergymnasial utbildning med inriktning på gastronomi/besöksnäringen
· Sommelierutbildning
· Vana av Rebnis och/eller andra hotell-och restaurangsystem

Tjänsten är på heltid. Boende kan ordnas.

Ansökan
Vid eventuella frågor välkommen att kontakta VD Patrik Zackrisson patrik@hotelsvea.se 072-155 53 93.

Mejla CV och ansökningsbrev till Patrik.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02