Annons
Annons

Driftschef/F&B manager

Rosendals Trädgård

Nu söker Stiftelsen Rosendals Trädgård en ny stjärna som kan ta F&B-teamet och verksamheten till nästa nivå. Som F&B manager ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till vår VD.

Du har fem direktrapporterande teamledare, med sammanlagt 60 medarbetare lite beroende på säsong. Du har resultat- och budgetansvar för våra 2 KRAV-certifierade kök, trädgårdskaféet, gårdsbutiken, vedugnsbageriet och event-verksamheten. Du gillar att jobba målinriktat och strategiskt med affären och du kommer ha god stöttning från Ekonomi/HR.

Du kommer ansvara för kvalitetssäkring av mat, dryck och gästupplevelse och för att ständigt driva affärsutveckling. På senare år har vi gjort en stark förflyttning av kök och varumärke och attraherar idag många namnkunniga privatpersoner och landets mest innovativa varumärken. Att bygga vidare på denna utveckling och att skapa nyhetsvärde och besöksanledning hela året blir en viktig del i ditt arbete. För som våra trädgårdsmästare brukar säga: ”Allt som inte utvecklas, det vissnar och dör!”.

Våra viktigaste värdeord är hållbart och njutningsfullt i lika vågskålar – det lever vi och andas varje dag! Vi delar passionen för mat, dryck och råvara, och allt vi serverar utgår i första hand från det vi skördat i vår biodynamiska odling. Närodlat på riktigt! Tillsammans arbetar vi med hantverk på ett generöst och inspirerande sätt för att skapa restaurangglädje för våra gäster – alltså samma avslappnade anda vi själva vill ha när vi går på en sån där restaurang där allt stämmer. Eller när vi bara vill hänga skönt i trädgården!

Vi vill jobba med en positiv och engagerad ledare, en härlig person och modig förebild för våra hjältar som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Du tränar, coachar och lyfter ditt team, för det är teamet som är ditt bästa verktyg för att lyckas!

Vårt mål är att du ska vissla på väg till jobbet. När din arbetsdag är slut ska du ha en skön känsla i magen att ditt team fixar resten, eller festen. Vi arbetar i en fartfylld miljö, och därför förväntas vi alla ta ansvar för vår egen hälsa och återhämtning.

Du har erfarenhet som ledare och bakgrund från hotell-, restaurang-, eller besöksnäring. En ekonomiutbildning i bagaget är meriterande, eller livserfarenhet som ger densamma. Kanske har du tidigare jobbat som F&B-manager i senior position, eller som Driftschefen som hjälper till på golvet om det behövs? Har du känsla för färg och form är det en bonus!

Är du den kreativa “intraprenör” vi söker? Välkommen att maila CV + personligt brev till ansokan@rosendalstradgard.se

Intervjuer sker löpande. För frågor, maila personal@rosendalstradgard.se

Läs mer om oss på Rosendals Trädgård här

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02