Annons
Annons

Driftschef Servicetjänster

Sabis

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vi på Sabis söker nu en ny Driftschef för våra Servicetjänster! Som Driftschef för Servicetjänster är ditt uppdrag att sälja in, driftsätta och utveckla våra verksamheter som inkluderar servicetjänster; såsom reception, konferensservice, vaktmästeri, lokalvård m.m. Allt för att vi på Sabis ska uppnår våra övergripande mål; bäst på kundupplevelser, ständig utveckling och tillväxt/lönsamhet.

Om rollen
Som Driftschef kommer du ansvara för att utveckla våra affärer inom servicetjänster, facility management. Våra uppdrag ligger inom Stor-Stockholmsområdet och möjlighet till tjänstebil finns. Du ingår i ledningsgruppen för affärsområdet Restauranger & Servicetjänster och rapporterar till affärsområdeschefen. Tjänsten är på heltid och du kommer att utgå från vårt kontor som ligger i Wenner-Gren Center, Norrtull. Vi arbetar alltid utifrån Sabis grundvärderingar; alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

I ditt dagliga arbete ingår;
– Uppsökande införsäljning av våra servicetjänster
– Ansvara för upphandlingar och anbud, både projektledning och genomförande
– Kalkylering och beräkning inom existerande och nya servicetjänstuppdrag
– Ansvara för specifika serviceuppdrag och avtal gentemot våra kunder
– Underhålla, utveckla och omförhandla samarbeten och avtal med underleverantörer (i samarbete)
– Strategiskt och taktiskt bidra i utvecklingen av specifikt våra servicetjänster men även till utveckling av hela affärsområdet
– Implementera nya uppdrag på plats

Vi delar generöst med oss av kunskap inom organisationen för att skapa ett lärande. Framöver finns möjlighet till vidareutveckling i rollen, som att vara ledare för medarbetare på vissa serviceuppdrag. Detta är en ny roll på Sabis och vi ser att du är med och utformar den tillsammans med oss!

Vi erbjuder dig
En nyckelroll i ett stabilt familjeföretag där vi arbetar efter starka värderingar och mot en tydlig vision och mål! En platt organisation där vi har nära till beslut och ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!

Din profil
Kvalifikationer
• Erfarenhet av servicetjänster på strategisk, taktisk och operativ nivå som bidrar till attraktivare fastigheter och arbetsplatser
• Erfarenhet av utveckling, försäljning och ekonomiska kalkyler av servicetjänster
• Kan växla mellan strategi och drift och drivs av att arbeta nära driften och vara med hela vägen till implementering och driftsättning.
• Van att driva utveckling och projekt självständigt
• Har erfarenhet av arbetsledning/ledarskap

Egenskaper
• Relationsskapande – skapar lätt förtroende och arbetar gärna med ett brett nätverk
• Strukturerad – ordningsam med fokus på detaljer såväl som helheten
• Prestigelös – flexibel och en lagspelare som jobbar tillsammans med andra för att nå våra mål
• Ansvarsfull – du tar stort ansvar för dina uppgifter och för att driva projekt framåt
• Socialt kompetent – du är en god kommunikatör och uppskattar att ha roligt på jobbet!

Ledare inom Sabis har förmågan att:
Visa vägen
Vara förebild
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Vid frågor om tjänsten kontakta Affärsområdeschef Katrina Wallroth Ström 072-553 13 95 eller katrina.strom@sabis.se

Välkommen med din ansökan! Alla ansökningar behandlas löpande men återkoppling sker först i augusti.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02