Annons

Driftsorienterad Köksmästare

Landvetter Airport Hotel

Med bara 200 meter till en internationell flygplats har Landvetter Airport Hotel varit hem åt piloter från när och fjärran, förväntansfulla turister och hårt arbetande affärsresenärer sedan 1987. I kontrast till flygplatsens stress och buller erbjuder vi våra gäster en lugn och trivsam oas. Hotellet är privatägt och förutom 187 stilrena rum, inklusive svit och familjerum, erbjuder vi även en mysig restaurang och bar och 12 moderna konferens- och mötesrum. Totalt kan vi ta emot upp till 330 mötesdeltagare. Tack vare vårt strategiska läge har hotellet blivit en populär mötesplats för internationella konferenser.

I samband med en omorganisation behöver vi förstärka vårt team i restaurangen och söker därför nu en driftsorienterad köksmästare som både ska leda sitt team men också till större delen arbeta i driften. Du rapporterar direkt till vår F&B Manager. Vi söker dig som har adekvat utbildning och erfarenhet från liknande arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag. Välkommen att söka på ab@landvetterairporthotel.se senast 10/11 2019. Frågor om tjänsten kan du ställa till js@landvetterairporthotel.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02